reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@oczekiwanie kurcze, mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie. Mezus utuli i przejdzie wszystko :)

@sylwkaq90 @marc przykro mi ☹️

@StorAnia Pyśku potrzeba Ci troche relaksu, niedlugo wykonczysz sie nerwowo.

@Bulbasek jezu kochany nie strasz takimi postami, gdzie dopiero na koncu okazuje sie, ze wszystko okej [emoji12]

@nimitii glowka do gory, jeszcze nic nie jest pewne [emoji173][emoji255][emoji120][emoji8]

A jednak rano to nie byl pozytyw. Teraz jest pozytyw...jejku jak mnie to kusi! [emoji33][emoji33][emoji33]

Rano
9b8d2d21f8c4f088f8d77b6340778a26.jpg

Wieczor
b3f89c8dd59fa78c9700808c6de50429.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny macie jakiś pomysł na prezent urodzinowy dla rocznej dziewczynki? Kupiłam już ciuszki i przydałaby się jakąś zabawką hmm... na święta dostała siostrzyczke szczeniaczka uczniaczka z Fishera a teraz pomysłów brak

Dziewczyny! Bakterie i wirusy atakują. Właśnie wracam od znajomych. Dziecko zapalenie płuc. Mama z rozkręcającą się grypą i temp. powyżej 39 stopni. Tata jeszcze się jakoś trzyma i próbuje ogarniać rodzinke. Zaniosłam zupę i herbatki z czarnego bzu i lipy i niech się kurują. Dałam przez drzwi z szalikiem na ustach[emoji41] coby nie stać się kolejną ofiarą[emoji2]

Dla rocznej dziewczynki najlepiej jakies takie zabawki ktore pobudzaja wyobraźnię jest wiele tych roznych zabawek teraz ja.mojej bratanicy kupilam ostatnio takiego misia ze swiecacym brzusiem bardzo milusi i malutka podobno wszedzie go ze soba ciagnie

No niestety teraz taki sezon na chorowanie teraz wszyscy chorzy :( chcemy zmienić bo teraz mamy salon i mala sypialnie, wiec jakby pojawilo sie malenstwo nie bardzo by bylo miejsca wszystko pomieścić a w ciazy nie chciałabym się przeprowadzać no i liczę na to że niedługo się wszystko ułoży i doczekamy się ciąży
&&&&& by wszystko bylo po Waszej myśli :-) jak jest juz większe mieszkanie to i bobasiunio bedzie :-)

@Lanvin oczywiście, że tak! Pamiętam, jak byłam u mojej koleżanki we wrześniu na porodówce (urodziła synka po ponad roku starań, przy braniu mnóstwa leków, dongi, diety, temperatury, bez owulacji z PCOS i dwoma ogromnymi torbielami na jajniku- cuda się zdarzają!) i jedna "mama" zostawiła swojego synka do adopcji....Ten maluch leżał sam na porodówce... Serce mi się ścisnęło okropnie, całą noc z mężem nie przespaliśmy, zastanawiając się czy może nie czekał na nas... Także bierzemy to pod uwagę.

@nimitii może idź do innego lekarza? Może akurat... Kurde, cały czas siedzisz mi w głowie... Trzymam za Ciebie mocno kciuki :)

@marc a na kiedy masz termin @?

Na 3 lutego ...

A jaką masz dietę? Ja szukam teraz czegoś dla siebie ale motywacji jakoś brak. Powinnam i brzuszek ćwiczyć, mąż atleta a ja jakaś rozlazla się czuję.

Dieta pod pcos, może mimo wszystko trochę się zrzuci kg.
4 posiłki co 4 godziny, bez przekąsek, 3l wody dziennie, no i ja mam wyszczególnione pewne rzeczy, których muszę unikać

@oczekiwanie kurcze, mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie. Mezus utuli i przejdzie wszystko :)

@sylwkaq90 @marc przykro mi ☹️

@StorAnia Pyśku potrzeba Ci troche relaksu, niedlugo wykonczysz sie nerwowo.

@Bulbasek jezu kochany nie strasz takimi postami, gdzie dopiero na koncu okazuje sie, ze wszystko okej [emoji12]

@nimitii glowka do gory, jeszcze nic nie jest pewne [emoji173][emoji255][emoji120][emoji8]

A jednak rano to nie byl pozytyw. Teraz jest pozytyw...jejku jak mnie to kusi! [emoji33][emoji33][emoji33]

Rano
9b8d2d21f8c4f088f8d77b6340778a26.jpg

Wieczor
b3f89c8dd59fa78c9700808c6de50429.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku, aż żal, że nie możecie z tego skorzystać [emoji21]
Dobrze, że czwartek już blisko, będzie coś więcej wiadomo

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry