reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja miałam tak w poprzednim miesiącu okres przyszedł punktualnie ale był bardzo skąpy , jeśli nie chodziła bym siku i bym sie nie podcierała to nawet nie wiedziała bym ze mam okres. Dzisiaj jest mój pierwszy dzień cyklu i wygląda to podobnie wczoraj przez cały dzień dwie małe brązowe plamki na wkładce a dzisiaj sucho , jak sikam to coś wyleci a tak nic
No to ja mam dokładnie to samo. Zrobię jutro test bo mam zacząć brać clo. Czyli poprostu tak się zdarza.

reklama
Ogólnie jest to mój 5 ginekolog od 01.01.2016, zawsze trafiałam na takich co kazali sie starac i tyle zero jakich kolwiek skierowań na badania, dopiero dr. Haratym skierował nas na konkretne badania. Dużo słyszałam o klinice Ab ovo o dr. Putowskim i zastanawiam sie nad tym czy może kolejnej inseminacji nie wykonać u niego :)
Ja leczę się u dr. Szkodziaka. Jestem po 3 inseminacji i test ciążowy wyszedł mi pozytywnie. Jednak moja beta strasznie wolno przyrasta więc czeka do jutra i idę zrobić ją po raz 3.
U dr. Haratyma leczy się moja koleżanka, na dniach będzie miała 3 iui, tylko że ona 1-szą miała bez stymulacji a teraz 2 już na clo. Wydaje mi się, że nie ma co zmieniać lekarza, bo słyszałam, że Haratym jest bardzo dobry.
Z resztą pewnie macie iui z dr. Domaciukiem(mikrobilog), więc może wam potwierdzić, że trafiliście w dobre ręce.
U mnie też stwierdzono wrogość śluzu.

Witam
Jestem nowa na forum. Mam pytanie czy na forum są kobiety starające się o dzidzię z lublina ?:) z góry dziękuje za odpowiedź
Ja jestem z okolic Lublina :-) leczę się w Ovum u dr Wdowiaka. Teraz jestem w trakcie stymulacji przed drugą iui. Nie wiem jakie są ogólne opinie o tym lekarzu, ale jak na razie ja nie narzekam: -)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja leczę się u dr. Szkodziaka. Jestem po 3 inseminacji i test ciążowy wyszedł mi pozytywnie. Jednak moja beta strasznie wolno przyrasta więc czeka do jutra i idę zrobić ją po raz 3.
U dr. Haratyma leczy się moja koleżanka, na dniach będzie miała 3 iui, tylko że ona 1-szą miała bez stymulacji a teraz 2 już na clo. Wydaje mi się, że nie ma co zmieniać lekarza, bo słyszałam, że Haratym jest bardzo dobry.
Z resztą pewnie macie iui z dr. Domaciukiem(mikrobilog), więc może wam potwierdzić, że trafiliście w dobre ręce.
U mnie też stwierdzono wrogość śluzu.
D.r Domaciuk nam go polecił, niemam do niego zastrzeżeń z tych wszystkich dr. u których byłam ten jest konkretny wszystko na spokojnie wytłumaczy :) może powinnam zapytać sie go o stymulacje, martwi mnie to ze kolejna inseminacja nieudana. W styczniu miałam robione HSSG sól przepłyneła przez jajowody odrazu więc nie wiem gdzie szukać problemu. A powiedz mi czy robiłaś sobie badania na przeciwciała we krwi?
Trzymam mocno kciuki za to żeby beta jutro była wysoka :)

Ja jestem z okolic Lublina :-) leczę się w Ovum u dr Wdowiaka. Teraz jestem w trakcie stymulacji przed drugą iui. Nie wiem jakie są ogólne opinie o tym lekarzu, ale jak na razie ja nie narzekam: -)

U dr. Wdowiaka miałam robiony Tylko HSSG więc raczej nie pomogę :) czemu masz stymulacje ? mało pęcherzyków czy z owulką coś nie tak ?

reklama
U dr. Wdowiaka miałam robiony Tylko HSSG więc raczej nie pomogę :) czemu masz stymulacje ? mało pęcherzyków czy z owulką coś nie tak ?
U nas główny problem to nasienie męża spowodowane chorobą Hashimoto. U mnie pęcherzyki niby rosną, ale trochę za mało. Sama nie wiem czym kierować się w wyborze lekarza. W marcu i tak wyjeżdżamy, więc jeśli się nie uda to po powrocie w listopadzie in vitro.

Do góry