reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ale przecież jakoś się dogadujesz z lokalsami, nie? ;)

Hmmm... Ty w Holandii jesteś, dobrze pamiętam?

No dogaduje sie po angielsku ale nie jest on na wysokim poziomie. Wystarcza aby ogarnac podstawowe rzeczy.
Dobrze pamietasz, Wiatrakowo...bleh...

Zreszta o czym my tu mowimy, mi listy K musi otwierac bo ja sie boje. No gdzie ja w takim stanie nadaje sie do jakiejkolwiek odpowiedzialnej pracy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej,

Od jakiegoś czasu czytam forum i chyba czas najwyższy się odezwać :)

Staramy się niedługo tak naprawdę, bo raptem 2-3 cykle ale jednak.
W zasadzie od razu mam pytanie, jeśli mogę - od mniej wiecej 2 dni po owulacji (stwierdzonej "na oko" po objawach. Nie jestem monitorowana) bardzo bolały mnie sutki (budziłam się w nocy z tego powodu), doszlo ciągnięcie w pachwinach kilka dni temu i ćmienie w dole brzucha. Termin @ mam na dzisiaj w zasadzie i testy sztuk dwie wykazały w zasadzie nic (jeden czysty, drugi z cieniem cienia cienia). Rano dostałam brązowego plamienia (zostało na papierze), myślałam że @ przyszła ale ucichło. Brzuch ćmi, piersi bolą już tylko po boku. I teraz moje pytanie:
Myślicie, że to moment na wizytę na IP (moj gin dopiero w pon) czy jestem wariatką i mam im głowy nie zawracać i czekać co będzie?
Powtórz test rano i czekać

No dogaduje sie po angielsku ale nie jest on na wysokim poziomie. Wystarcza aby ogarnac podstawowe rzeczy.
Dobrze pamietasz, Wiatrakowo...bleh...

Zreszta o czym my tu mowimy, mi listy K musi otwierac bo ja sie boje. No gdzie ja w takim stanie nadaje sie do jakiejkolwiek odpowiedzialnej pracy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Walcz o siebie Dziewczyno :) może przełamiesz się i spróbujesz na kurs językowy się zapisać? Dałoby Ci do więcej możliwości i kupę satysfakcji. Czasem trzeba przejść przez piekło, żeby dostać się do nieba! Pamiętaj o tym :)

Trzymam za Ciebie kciuki :)

Dalej nic, wg apki @ 3 dni temu miała być, wg mnie jutro :) także mierze i czekam :)

Trzymam.&&& by nie przyszła .....

Hej,

Od jakiegoś czasu czytam forum i chyba czas najwyższy się odezwać :)

Staramy się niedługo tak naprawdę, bo raptem 2-3 cykle ale jednak.
W zasadzie od razu mam pytanie, jeśli mogę - od mniej wiecej 2 dni po owulacji (stwierdzonej "na oko" po objawach. Nie jestem monitorowana) bardzo bolały mnie sutki (budziłam się w nocy z tego powodu), doszlo ciągnięcie w pachwinach kilka dni temu i ćmienie w dole brzucha. Termin @ mam na dzisiaj w zasadzie i testy sztuk dwie wykazały w zasadzie nic (jeden czysty, drugi z cieniem cienia cienia). Rano dostałam brązowego plamienia (zostało na papierze), myślałam że @ przyszła ale ucichło. Brzuch ćmi, piersi bolą już tylko po boku. I teraz moje pytanie:
Myślicie, że to moment na wizytę na IP (moj gin dopiero w pon) czy jestem wariatką i mam im głowy nie zawracać i czekać co będzie?

Poczekaj bo byc moze @ sie rozkręci ...
Mnie tez zaczely bolec sutki i piersi zaraz dzien po dniach plodnych ale poki co na.nic sie nie.nastawiam bedzie co ma byc ...

reklama
Trzymam.&&& by nie przyszła .....

Poczekaj bo byc moze @ sie rozkręci ...
Mnie tez zaczely bolec sutki i piersi zaraz dzien po dniach plodnych ale poki co na.nic sie nie.nastawiam bedzie co ma byc ...

Ja sie w sumie nastawiam na "urojona" co najwyzej ;) Mam wrazenie, ze jak sie zaskoczy to akurat wtedy zadnych objawow nie ma. W kazdym razie tak wynika z moich prywatnych obserwacji "naukowych" na grupie nieswiadomych badan kolezanek ;)

Do góry