Dziewczyny może będziecie chciały wziąć udział w babyboomowym konkursie. Nie potrafię powiedzieć , na ile te zestawy działają, ale podobno pozytywne efekty są zauważalne
Zapraszam do konkursu Dzień z życia staraczki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestes wariatkaserio nie ma powodu aby isc na IP, wysmieja Cie albo co gorsza opiernicza
Gin nic Ci nie powie w poniedzialek, kaze zrobic bete bo na tak wczesnym etapie to tylko beta powie czy jes ciaza czy nie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie masz co iść na izbę bo cię wygonia z niej. To może być plamienie implantacyjne poczekaj czy ustanie jal ustanie zrób hcg w poniedziałek a jak się rozkręci to wiedz co totrzymam kciuki
Ok, teraz definitywnie czuje się wariatką. Na swoją obronę mam to że to nie był moj pomysł a na SORze byłam dwa razy w życiu i oba zakończyłam hospitalizacją. Hahaha. Jeśli to coś pomoże w obliczu mojego dzisiejszego pytaniaA tak se uleje apropos SORow itp. spedzilam sporo czasu w szpitalu z racji studiow i serio, Polacy to hipochondrycy latajacy z krostka na SOR nazekajac przy okazji na kilkugodzinne kolejki.
Jak bylam na SORze to moze 20% ludzi wymagalo faktycznie pobytu na oddziale RATUNKOWYM. Reszta spokojnie mogla isc do rodzinnego albo do specjalisty.
Krostka na SORze, serio?!
Ciekawe
A co trzeba skonczyc czy umiec aby byc takim projekt menagerem?
gabrika dobrze ci z ta pracą![]()
Piekna temp. Taja to juz świadczyć może o ciąży no chyba ze jestes przeziębiona. Trzymam kciukiU mnie podskoczyla do 37,12 .wczroraj bylo 36,79. Bardzo dziś mnie boli głowa, zaraz kończę pracę i się położyć
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mycha nie zawracasz głowy my ci tu powiemy co i jak znamy się na tym nie dziewczynyDziękuję! I juz nie zawracam głów póki co
Masz rację. Ludzie, którzy naprawdę potrzebuje pomocy czekają na swoją kolej. Kiedyś pracowałam w takim centrum medycznym w rejestracji i byłam ulubioną rejestratorka wszystkich starszych ludzi. Ogólny obraz tego był bardzo smutny, bo Ci ludzie byli co Tydzień, dwa u lekarza. Poopowoadali, poplakali, byli samotni i Nie mieli z kim porozmawiać a ja ich nigdy nie pogonilam. Z dobrym słowem i pomocą wychodziłam do tych ludzi.A tak se uleje apropos SORow itp. spedzilam sporo czasu w szpitalu z racji studiow i serio, Polacy to hipochondrycy latajacy z krostka na SOR nazekajac przy okazji na kilkugodzinne kolejki.
Jak bylam na SORze to moze 20% ludzi wymagalo faktycznie pobytu na oddziale RATUNKOWYM. Reszta spokojnie mogla isc do rodzinnego albo do specjalisty.
Krostka na SORze, serio?!