Dziewczyny może będziecie chciały wziąć udział w babyboomowym konkursie. Nie potrafię powiedzieć , na ile te zestawy działają, ale podobno pozytywne efekty są zauważalne
Zapraszam do konkursu Dzień z życia staraczki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestes wariatkaserio nie ma powodu aby isc na IP, wysmieja Cie albo co gorsza opiernicza
Gin nic Ci nie powie w poniedzialek, kaze zrobic bete bo na tak wczesnym etapie to tylko beta powie czy jes ciaza czy nie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie masz co iść na izbę bo cię wygonia z niej. To może być plamienie implantacyjne poczekaj czy ustanie jal ustanie zrób hcg w poniedziałek a jak się rozkręci to wiedz co totrzymam kciuki
Ok, teraz definitywnie czuje się wariatką. Na swoją obronę mam to że to nie był moj pomysł a na SORze byłam dwa razy w życiu i oba zakończyłam hospitalizacją. Hahaha. Jeśli to coś pomoże w obliczu mojego dzisiejszego pytaniaA tak se uleje apropos SORow itp. spedzilam sporo czasu w szpitalu z racji studiow i serio, Polacy to hipochondrycy latajacy z krostka na SOR nazekajac przy okazji na kilkugodzinne kolejki.
Jak bylam na SORze to moze 20% ludzi wymagalo faktycznie pobytu na oddziale RATUNKOWYM. Reszta spokojnie mogla isc do rodzinnego albo do specjalisty.
Krostka na SORze, serio?!
Ciekawe
A co trzeba skonczyc czy umiec aby byc takim projekt menagerem?
gabrika dobrze ci z ta pracą![]()
Piekna temp. Taja to juz świadczyć może o ciąży no chyba ze jestes przeziębiona. Trzymam kciukiU mnie podskoczyla do 37,12 .wczroraj bylo 36,79. Bardzo dziś mnie boli głowa, zaraz kończę pracę i się położyć
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mycha nie zawracasz głowy my ci tu powiemy co i jak znamy się na tym nie dziewczynyDziękuję! I juz nie zawracam głów póki co
Masz rację. Ludzie, którzy naprawdę potrzebuje pomocy czekają na swoją kolej. Kiedyś pracowałam w takim centrum medycznym w rejestracji i byłam ulubioną rejestratorka wszystkich starszych ludzi. Ogólny obraz tego był bardzo smutny, bo Ci ludzie byli co Tydzień, dwa u lekarza. Poopowoadali, poplakali, byli samotni i Nie mieli z kim porozmawiać a ja ich nigdy nie pogonilam. Z dobrym słowem i pomocą wychodziłam do tych ludzi.A tak se uleje apropos SORow itp. spedzilam sporo czasu w szpitalu z racji studiow i serio, Polacy to hipochondrycy latajacy z krostka na SOR nazekajac przy okazji na kilkugodzinne kolejki.
Jak bylam na SORze to moze 20% ludzi wymagalo faktycznie pobytu na oddziale RATUNKOWYM. Reszta spokojnie mogla isc do rodzinnego albo do specjalisty.
Krostka na SORze, serio?!