adunnnia90
Fanka BB :)
A Ty jak tam i jakies ustalenia, leki?My dzisiaj mielismy pierwsza wizyte ;D jak wrazenia po 1 wizycie ?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty jak tam i jakies ustalenia, leki?My dzisiaj mielismy pierwsza wizyte ;D jak wrazenia po 1 wizycie ?
A gdzie podchodzisz do in vitro ? My jak wyszlismy od lekarza to taka euforia w sercu ,ze wkoncu do przoduPelna optymizmu. Cieszylam sie wczoraj jak dZiecko ze wkoncu konkretny krok do przodu [emoji4]
Dokladnie takie samo uczucie [emoji4] Gameta Lodz a TyA gdzie podchodzisz do in vitro ? My jak wyszlismy od lekarza to taka euforia w sercu ,ze wkoncu do przodu![]()
Zobaczymy co powie w poniedziałek, bardzo sie boje, ze znowu będę musiała czekać, a czekam już 2 miesiąceBo ja mialam torbiel krwotoczna 6cm po iui. ..z bolu wyladowalam w szpitalu...gdzie mowili ze sie wchlonie i dawali relanium na uspokojenie bo martwilam sie ze peknie i uszkodzi jajnik. Po tyg nic nie robienia ze mna wypisalam sie na wlasne zyczenie...gin prywatny zapisal mi orgametrill i po tych nie bylo sladu po 6cm torbieli...ani nie stracilam czasu i cyklu ani jajnika...
Oby sie wchlonela bo szkoda czasu...trzymam kciuki...no mi bez lekow nie chciala...tak bolalo ze nie moglam juz nawet chodzic...Zobaczymy co powie w poniedziałek, bardzo sie boje, ze znowu będę musiała czekać, a czekam już 2 miesiącemówił że może mi coś przepisac ale jest pewny że się wchłonie, wtedy byłam spokojna ale im bliżej wizyty bardziej sie stresuje
Kazał zrobic wyniki z krwi 11 odemnie wymaz , mezowi oddac nasienie i tez wyniki z krwi 6 chyba cos takiego jak bedziemy mieli wszystkie wyniki to mamy sie spotkac w połowie cyklu czyli gdzies pierwsza połowa Marca powinny byc wszystkie wyniki , i dopiero jak bedzie miał wszystko to powie co dalej ;DDokladnie takie samo uczucie [emoji4] Gameta Lodz a Ty
Biedna, nie rozpieszcza Cię los!Roksii89 A wiec tak w 2012 r miałam usuniety jajnik z jajowodem lewy miałam duża torbiel . 2015 zaszłam w ciaze z jednym jajnikiem ale od poczatku miałam plamienia po 6 tyg okazało sie ,ze to ciaza pozamaciczna została usunieta .2015 grudzien usuniecie zrostów miednicy miejszej i było sprawdzane czy jajowod jest drozny wyszło ,ze nie ale kazali sie starac o ciaze po usunieciu zrostów były ostre powikłania czyli np nie pracowały mi jelita krew w moczu pobyt w szpitalu 10 dni i od stycznia 2016 zaczelismy starania bez rezultatu
Białystok Medicover ;DDokladnie takie samo uczucie [emoji4] Gameta Lodz a Ty
Bladziutka ale widac :*![]()
Transfer 25.01