reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Długo długo ale w klinice leczymy się dopiero od listopada a wcześniej po prostu się nie zabezpieczalismy.... Ale ja nie mam owu bez leków więc w sumie owulacyjnych cykli w ciągu tych 7 lat to było z 15

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
My od października leczymy się w klinice a wcześniej się nie zabezpieczalismy... Tyle że u nas nie ma przyczyny.. Wszystkie badania są ok...

reklama
cikulinka, też mocno trzymam kciuki! :)

Mi dziś zaczął się @ także zaczynam nowy cykl - z 3.IUI :rofl: Proszę mnie wpisać do tabelki 13.02 Monitoring cyklu. Pewnie 17.02 będę miała IUI.

Niestety to wspomaganie rozrodu strasznie zżera kasę. W mojej klinice jedno podejście IUI mi wychodzi koło 1200 zł ze wszystkim. U mnie stymulowanie przebiega wzrorowo, zawsze mam dużo pęcherzyków.

Ostatnia edycja:
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,

złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

07 – cikulinka - IUI
07 – anett96 - monitoring cyklu

10 – angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg
13 – ludek – monitoring cyklu
15 – Emilianka6966 – test ciążowy
15 - Evelevel - USG i wizyta ciążowa
16 - Mikaaaaa - USG i wizyta ciążowa
17 – ludek - IUI