cikulinka
Fanka BB :)
Nr 4Która IUI? Świetnie- trzymamy kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No u nas problem i we mnie i w moim M...My od października leczymy się w klinice a wcześniej się nie zabezpieczalismy... Tyle że u nas nie ma przyczyny.. Wszystkie badania są ok...
Ja miałam usunięta torbiel endometrialna z jajnika i druga iui się udala. Dziś lekarz powiedział że mamy 1/12 szansy że powtórzy się ciąża pozamaciczna a przy in vitro 1/400. Nie wiem czy decydować się na iui czy poprostu odkładać na invitro i nie ryzykować. Endometroze mam chyba też 3 stopnia a dlaczego wam lekarz odradzil? Ze względu na konsekwencje czy że się ma nie udać?A ktory stopien endometriozy masz? Bo u mnie byl plan iui, a jak sie okazalo, ze endometrioza 3. stopnia to lekarz mi powiedzial, ze nie bedzie mnie oszukiwal i naciagal na kase i ze tylko invitro nam zostaje... Maz ma teratozoospermie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana kciukoDziewczyny iui dziś po 11 bo pęcherzyk zaczął pękać bo już płyn widać kurcze ale się porobiło urusl sporo i endometrium lepsze podzialaly migdały i czerwone winko... trzymajcie kciuki niech się wreszcie uda
akurat została na dziś bo miała pacjentki no i teraz czekam mój Jacek działa teraz a ja sobie teraz czekamKochana kciuko)) ale to jak bedziesz miala ? Chyba dzis naszej Pani doktor nie ma ? Dawaj znac co i jak trzynam kciuki baaaaardzo mocno !!!!!
buuuuziako :*
To są emocje
- akurat została na dziś bo miała pacjentki no i teraz czekam mój Jacek działa teraz a ja sobie teraz czekam
Kciuki kciuki kochana !!!!!!!!!!
- akurat została na dziś bo miała pacjentki no i teraz czekam mój Jacek działa teraz a ja sobie teraz czekam