reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasku to miłego odpoczynku :) o tej porze roku toleruje śnieg tylko w górach [emoji12]

Windy z jakiej części PL piszesz? Ja z centrum. Jak wracałam z pracy to aż płakać mi się chciało przez ta pogodę. Nie znoszę, nie cierpię, nienawidzę zimy!!!
A szczególnie 2 miesięcy [emoji12] lutego (od kiedy urodziłam dziecko w lutym to mi przeszła ta niechęć [emoji12]) i listopada [emoji12] także idąc tym tokiem rozumowania chętnie zostanę listopadowa skoro mam już lutowego brzdąca [emoji12]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170] [emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Co za wspaniała beta :):):): ogromne gratulacje :):):)

Czy to nie zwiastuje podwójnej ciąży? :>

P.S. Mojemu M się dzisiaj "nie chce", mimo że owulacja tuż tuż... wiec powiedziałam mu ze mam w nosie, że ja nie bede ta jedyna która się stara i odpuszczam... Nie może być tak że wiecznie ja o coś zabiegam i walczę, a on ma pozycję bierna...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi 7.10 :) było pięknie widać pecherzyk żółtkowy lekarz powiedział :p
Może razem będziecie z Balbinka z porodowki do nas pisały, jak nam nie ucieknie ie na październik owe mamy.

Witajcie,
@nimitii jak sie czujesz? Coś sie zaczęło? Czy idziesz do szpitala?

Odnośnie ruch wykresów temp to spadek może byc niewielki nawet w ciąży, temp ma nie spaść poniżej średniej temp z początków cyklu, jeśli jest powyżej to jest nadzieja [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Mój tata po chemii ma sie zaskakująco dobrze, niestety ma tylko straszne bóle kości, nie dostał żadnych leków p/bólowych i przez dwie doby bardzo cierpiał. Załatwiłam mu leki silniejsze i jest Ok.
Wkrótce kolejna dawka i zobaczymy czy coś ruszyło w dobrym kierunku. Trzymajcie kciuki !

f2w3rjjgpsehityp.png
A pije te soki z buraków???? Czy coś innego co pomaga w regeneracji po chemia???

reklama
Do góry