reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W świetle tego artykułu to "nie znasz dnia ani godziny"[emoji1]Link do: Progesteron. O damskich sprawach naukowo: Owuluję czy nie owuluję? Oto jest pytanie...

Wracam wlasnie z pracy. Poproszę przepis na szybką,prostą i smaczną szarlotkę[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Proszę: Link do: Moje Wypieki | Jesienna Koralowa Szarlotka - najprostsza jaka chyba moze byc :)

Tak robiłam przelewy z podpisem: czynsz plus media. :)
Ok, postaram się choć na weekend uspokoić, a w przyszłym tygodniu zobaczyny. Jak co to mam Jejj wiadomości, że mam nikogo z urzędu nie wpuszczać i jak co to ściemniać, że zajmuje się Jej dziećmi...

No to dizewczyno, czym Ty sie przejmujesz??? Masz na nią tak zwany "szach mat" :):)

reklama
Po takim czasie 2lata starań pół roku leków,nie wierzyłam że się uda dopadło mnie zwątpienie a była niespodzianka,chodź na krótko,było warto i tak:)

Czesto tak bywa ze ciąża nas zaskakuje w najmniej spodziewanym momencie :-)

Dziewczyny bardzo mi przykro:( jesteś 3 która dziś dostała @

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Juz 3 eeeeeee dziewczynki nie jestescie same trzeba się dalej starać nie ma co popadać w rutynę i smutki jak nie teraz to moze za miesiąc a jak jie za miesiac to ....nie wiem oby nie grudzien nie wyobrazam.sobie jakbym miala np swieta w szpitalu spędzić a ja uwielbiam wigilie i wogole ten swiateczny czas z rodziną wiec jak za miesiac sie nie uda to chyba sobie kolejny odpuszczę i zacznę od nowego roku .... no i wlasnie kobietki jak to bedzie wyglądało bedzie jakis nowy wątek czy dalej zostaniemy przy tym starym ???? Bo nie wiem jak to wlasnie jest nie za bardzo sie znam na.forach :-D

Czesto tak bywa ze ciąża nas zaskakuje w najmniej spodziewanym momencie :-)

Juz 3 eeeeeee dziewczynki nie jestescie same trzeba się dalej starać nie ma co popadać w rutynę i smutki jak nie teraz to moze za miesiąc a jak jie za miesiac to ....nie wiem oby nie grudzien nie wyobrazam.sobie jakbym miala np swieta w szpitalu spędzić a ja uwielbiam wigilie i wogole ten swiateczny czas z rodziną wiec jak za miesiac sie nie uda to chyba sobie kolejny odpuszczę i zacznę od nowego roku .... no i wlasnie kobietki jak to bedzie wyglądało bedzie jakis nowy wątek czy dalej zostaniemy przy tym starym ???? Bo nie wiem jak to wlasnie jest nie za bardzo sie znam na.forach :-D
Forum zostaje nigdzie się nie wybiera [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

spark na pewno wszystko będzie dobrze ja przy ciąży z młodą na początku tez nie mialam ani zadnego bólu piersi ani zlego humoru bólu glowy nudności itd tak naprawdę wszystko to zaczelo u mnie wystepowac stopniowo po 3 miesiacu ciąży takze nie smuc sie bo to Wam nie służy i myśl pozytywnie .... wiem ze te 3 miesiace sa najbardziej stresujace ale dasz rade tyle juz wyczekalas ze napewno musi byc dobrze i bedzie .

Przyszla dzisiaj tak jak myślałam więc oficjalnie zaczynam 3cs a za reszte trzymam.&&&& :-) no i dzioluszki zmierzylam dzis znow temperature i byla znów 37.2 zwariowac by mozna bylo mierzac ja codziennie przez caly cykl hehe :-) proszę o zmiane w tabelce 3cs (nie)spodziewana nastepna @ mysle ze 10.03 :-) :-)
Kurcze to chyba u zadnej z nas nici z tego wszystkiego:(

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi dziewczyny, ze @ przyszła. Oczywiście siła jest w nas i walczymy dalej!
U nas w zyciu zmiany.. Kupujemy mieszkanie pod wynajem, inwestujemy. Także i my będziemy mieli kredycik.
Mojemu się coś wczoraj odmieniło.. Mówi do mnie "to kiedy musimy sie bzykac, żeby była dzidzia?" a ja na to "zawsze i wszędzie" [emoji16] a on "no kiedy??" moja odpowiedz brzmiala "nie ważne, przecież sam mówiłeś, że bez spiny "[emoji12] dobrze mu powiedziałam nie?

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry