Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Kochane jesteście [emoji8] ale zdaje sobie sprawę,ze to takie wróżenie z fusów, oby do poniedziałku ...
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ten czas jest najgorszy. Ja na Twoim miejscu jeszcze w piątek bym poszła do innego gina, nic mu nie mówiąc. Niech inny dobry się wypowie. W jakim regionie mieszkasz? Może któraś z nas Ci kogoś poleci. ...Kochane jesteście [emoji8] ale zdaje sobie sprawę,ze to takie wróżenie z fusów, oby do poniedziałku ...
Ten czas jest najgorszy. Ja na Twoim miejscu jeszcze w piątek bym poszła do innego gina, nic mu nie mówiąc. Niech inny dobry się wypowie. W jakim regionie mieszkasz? Może któraś z nas Ci kogoś poleci. ...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z własnego doświadczenia powiem Ci tak.... w 2014 roku przy pierwszym poronieniu a w zasadzie gdy zaczęłam krwawic na oddziale ginekologicznym 3 lekarzy oglądało moje usg i nawet pęcherzyka nie znaleźli. To była niedziela, następnego dnia poszłam do swojego doktorka i znalazł wszystko. Powiedział ze to zależy od ustawień aparatu.![]()
Pixie, nie powiem Ci, że będzie dobrze, bo przeżyłam obie opcje, więc wiem, że może być różnie.![]()
Masz jeszcze te zastrzyki. ?