Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty i Spark sprawiłyście mi dzisiaj ogromną radość. Piękne cudowne wieści [emoji4][emoji4][emoji4]Zarodeczek ok. 5 mm z akcja serduszkapikalo jak szalone. Za 3 tyg wizyta i wtedy wstawię foto
jak bedzie juz duza kluseczka
Jestem taka szczęśliwa![]()
Same dobre wieściEmzilka, No neutralnie bede wybierać i nawet mi sie ten pomysł podoba[emoji4] biel, czerń, szarości, żółty, zielony, niebieski... duzo opcji
Lanvin, dzis bez usg. Ale serduszko na doplerze slyszalam. Następne planowane w 20 tyg ale nie wiem czy tak długo wytrzymam, jak coś to zawsze moge pojechac na podglądanie.
Bulbasku, gratuluje serduszka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wszystkim wam Dziekuje za dobre słowo, jestescie kochane[emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Moja Kochana :*:*:*Bulbasku gratuluję kochana [emoji11] [emoji11] [emoji11]
Kochana :*:*Ty i Spark sprawiłyście mi dzisiaj ogromną radość. Piękne cudowne wieści [emoji4][emoji4][emoji4]
Ja wzięłam 2 takie 2 takie. Na początku super ciaza wychodzi na strumieniowych a jak powtorzylam na plytkowym za 4 dni to krecha grubaDziewczyny który test ciążowy Doz lepszy strumieniowy czy płytkowy ?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Ja dziś miałam trochę jaśniejsze więc ci to oznacza? że kiedy się owu spodziewać? Tylko że ja mam te testy z allegro więc ciekawe czy coś to mi da.A ja pracując przypomniałam sobie, że w portfelu mam testy owu i tak pomyślałam, że a tam siknę sobie.... I co??? Testowa szybciej wyszła niż kontrolna[emoji2] może jeszcze nic straconego u mnie z ta owulka[emoji119] kosmos takiej kreski to nigdy nie miałam![]()