*Vanilia*
Moderatorka
Dzięki dziewczyny [emoji4] dobrze ze mamy jeszcze trzy miesiące to zdążymy się zdecydować na jakieś imię [emoji16]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ostatnia wizyta byla 02,02 takze 3tyg.temu.Niby kalkulator wagi pokazuje mi ze wszystko jest w dolnej granicy normy.Nie wiem jak ten mój gin liczy przyrost wagi skoro mnie nie pytal o wzrost a w tych aplikacjach trzeba przeciez go wpisac. W kazdym razie troche mojej winy jest bo jem wiecej bialego chleba i owoców i mam mało ruchu.Trzeba przerzucić sie wieczorem na salatki i jakies spacery uskutecznić moze zrobi sie juz cieplej to bedzie bardziej przyjemnie2 kg od kiedy? Przeca wizyty są raz na miesiąc , więc chyba nie tak źle.
![]()
Ostatnia wizyta byla 02,02 takze 3tyg.temu.Niby kalkulator wagi pokazuje mi ze wszystko jest w dolnej granicy normy.Nie wiem jak ten mój gin liczy przyrost wagi skoro mnie nie pytal o wzrost a w tych aplikacjach trzeba przeciez go wpisac. W kazdym razie troche mojej winy jest bo jem wiecej bialego chleba i owoców i mam mało ruchu.Trzeba przerzucić sie wieczorem na salatki i jakies spacery uskutecznić moze zrobi sie juz cieplej to bedzie bardziej przyjemnie![]()
No własnie!! rano moja waga jest zupełnie inna niz wieczorem.A wizyty sa zawsze po poludniu kiedy jestem po obiedzie ;p To zmienia postać rzeczyNie wiem ale tez myśle, że lekarz przesadza. Ostatnio jak poszłam na wizyte to po 4 tygodniach miałam +3 i nic mi nie powiedzili. W prawdzie na wizyte poszłam po bardzoo obfitym obiedzie (byłam u babci nie dało się inaczej) i dzien po juz ok kg mniej było ale słowa nie powiedzieli..
No własnie!! rano moja waga jest zupełnie inna niz wieczorem.A wizyty sa zawsze po poludniu kiedy jestem po obiedzie ;p To zmienia postać rzeczy![]()