reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marc gratuluje serdecznie kreseczke widac i to nawet dobrze ,nie jest az taka blada ....&&&& trzymam by kreseczka sciemniala tak bys nie miala wątpliwości.... ;););)
@auslanderka na pewno najgorsze w tym wszystkim jest czekanie ...
Moja kolezanka jak zostala przyjeta na oddzial patologi ciąży wlasnie na zabieg bo maluszek przestal sie rozwijać to leżała na sali z dwiema dziewczynami ktore mialy juz sporo widoczne brzuszki jedna lezala tam ze wzgledu na cukrzycę o ile pamietam a druga nie pamietam tak czy tak ona tam biedna leżała z nimi czekajac na zabieg i sluchajac z jednej jak i z drugiej strony dzwieku bijacych serduszek to dopiero jest nie do pomyslenia gdzie te przełożone czy nie wiem kto maja rozum klasc do łóżka osobe z rozdartym sercem do dziewczyn ktore ciesza sie ciąża ...:errr::crazy:
@Paraplu powodzenia kochana....

U mnie kochanie staranek ciag dalszy korzystam ile mogę :):):)
Zastanawiam się jak to jest z tym bólem owulacyjnym bo wszedzie inaczej piszą a ja jak wiecie nie mam z tym doswiadczenia bo nigdy nie bralam takich rzeczy pod uwagę zaczelam sie nad tym zastanawiac dopiero po zameldowaniu sie tutaj na forum hehe:-D:-D:-D:-D
Takze mam do Was pytanie a w zasadzie dwa ...
1. Kiedy występuje ból jajników w dniach plodnych? Podczas owu przed czy po?
2.czy śluz bialy ale ciagnacy jest sluzem plodnym?czy zawsze jest on przeźroczysty?
Z gory kochane dziekuje za odpowiedz .... pozdrowionka

Tak pozatym.to u mnie dzis deszcz ,deszcz i jeszcze raz deszcz taka pogoda do du.... choc idealna do leżakowania ale najlepiej we dwoje heheh:laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już w domku i wkoncu kawa:)
Ja jak kiedyś lezalam w szpitalu z drugim synem bo dostałam krwawienia ponieważ podnioslam starszego syna to na sali bylam z dziewczyną która szła na lyzeczkowania i po nim płakała strasznie a ja w strachu o swoją dzidzie bałam się jeszcze bardziej.nie wiem jak oni mogą tak robić.straszne to jest:realmad:

@marc gratuluje serdecznie kreseczke widac i to nawet dobrze ,nie jest az taka blada ....&&&& trzymam by kreseczka sciemniala tak bys nie miala wątpliwości.... ;););)
@auslanderka na pewno najgorsze w tym wszystkim jest czekanie ...
Moja kolezanka jak zostala przyjeta na oddzial patologi ciąży wlasnie na zabieg bo maluszek przestal sie rozwijać to leżała na sali z dwiema dziewczynami ktore mialy juz sporo widoczne brzuszki jedna lezala tam ze wzgledu na cukrzycę o ile pamietam a druga nie pamietam tak czy tak ona tam biedna leżała z nimi czekajac na zabieg i sluchajac z jednej jak i z drugiej strony dzwieku bijacych serduszek to dopiero jest nie do pomyslenia gdzie te przełożone czy nie wiem kto maja rozum klasc do łóżka osobe z rozdartym sercem do dziewczyn ktore ciesza sie ciąża ...:errr::crazy:

U mnie kochanie staranek ciag dalszy korzystam ile mogę :):):)
Zastanawiam się jak to jest z tym bólem owulacyjnym bo wszedzie inaczej piszą a ja jak wiecie nie mam z tym doswiadczenia bo nigdy nie bralam takich rzeczy pod uwagę zaczelam sie nad tym zastanawiac dopiero po zameldowaniu sie tutaj na forum hehe:-D:-D:-D:-D
Takze mam do Was pytanie a w zasadzie dwa ...
1. Kiedy występuje ból jajników w dniach plodnych? Podczas owu przed czy po?
2.czy śluz bialy ale ciagnacy jest sluzem plodnym?czy zawsze jest on przeźroczysty?
Z gory kochane dziekuje za odpowiedz .... pozdrowionka

Tak pozatym.to u mnie dzis deszcz ,deszcz i jeszcze raz deszcz taka pogoda do du.... choc idealna do leżakowania ale najlepiej we dwoje heheh:laugh2::laugh2::laugh2:
Masakra.
Ja od wczoraj jestem sama w pokoju.
Co do objawów ból owulacyjny może być bólem okołoowulacyjnym. Każda ma inaczej. Musisz się sama trochę poobserwować. Ja w styczniu miałam tak, że obudziło mnie kłucie w lewym jajniku. Obudziłam M i podziałaliśmy. I chyba to było to... śluzy też różnie. W teori w dzień szczytu śluzu, czyli jak przypomina on białko jajka to jest owulacja. Ale teoria teorią, życie życiem..

Ja już w domku i wkoncu kawa:)
Ja jak kiedyś lezalam w szpitalu z drugim synem bo dostałam krwawienia ponieważ podnioslam starszego syna to na sali bylam z dziewczyną która szła na lyzeczkowania i po nim płakała strasznie a ja w strachu o swoją dzidzie bałam się jeszcze bardziej.nie wiem jak oni mogą tak robić.straszne to jest:realmad:
Dokladnie ja tez tego nie rozumiem u Nas w szpitalu jest tak samo

reklama
marc ja tez widzę. koniecznie powtórz płytkowym :)
czekam na owu :) dziś 16 dc
upload_2017-2-24_9-6-24.png

Załączniki

• upload_2017-2-24_9-6-24.png
    upload_2017-2-24_9-6-24.png
    108,5 KB · Wyświetleń: 267
Do góry