Gratuluję po cichutku i trzymam mocnoBoje sie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję po cichutku i trzymam mocnoBoje sie ;-)
EdzieckoA masz jakiś sprawdzony kalkulator porodu? Bo różnie wychodzi na tych internatach![]()
Myślę że do dnia spodziewanej @ będzie piękna druga kreska.[emoji110]5 dni do @, test ciążowy,
Kurde nie wiem co myślec :-)
Nie wiem ile dni po owu bo nawet nie liczyłam, serio to nawet nie wiem kiedy była, ale tez nie chce mi sie wierzyć, ze to prawda ...
Ale co to znaczy inne zdanie? Czy jest szansa ze wszystko będzie dobrze?[emoji110] [emoji110] [emoji110]Spokojnie stres w ciąży nie wskazany[emoji2] będzie dobrze[emoji106] .
U mnie wariacje już powoli mam dosyć. Przed chwilą miałam wycieczkę na blok operacyjny, gdzie miałam kolejne usg robione przez kolejną lekarkę, która ma inne zdanie[emoji20] [emoji15] . Znów pobiorą mi krew i wtedy się okaże czy operacja jednak dzisiaj czy nie dzisiaj. aaaa oszaleć można
Ja na tym dzidziusiowo patrzyłam i wyznaczył mi na 10.10 a z usg 7.10A masz jakiś sprawdzony kalkulator porodu? Bo różnie wychodzi na tych internatach![]()
Leeleeth jak ty się czujesz? Bardzo rzadko cie tu widać. Wszystko ok? Jak maleństwo? [emoji8]Widzę cień! [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
![]()