reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dobra jeszcze tylko godzina i ostatnie pobranie krwi. Nie jest tak źle. Najgorzej się bałam ze nie znajdą mi żył bo mam naprawdę kiepskie. A babeczka taka sprytna ze juz drugi raz z tej samej jej się udało pobrać krew.

No przede mną jeszcze dwa[emoji22]
Powodzenia na wizytach i z glukozą :)

Ja nie mam wiele ruchu, ale jednak staram się codziennie jakiś spacer zaliczyć. W weekend bylismy w Bydgoszczy to tam sporo chodziłam, wchodzilam po kilka razy na 3 piętro np. także fajnie bo to zawsze aktywność. Potem brzuch mnie ciągnął co prawda, ale mimo wszystko lepiej się ruszać nic całkowicie stracić kondycje (oczywiście mam na myśli te z nas, które nie muszą się oszczędzać)

7u223e3kwboc3bjp.png

oar8ugpjafqeooh5.png

reklama
Dobrze że ja z zębami nie mam problemów i ostatnio tylko na kontrole chodze, bo na całe szczescie nic sie nie dzieje. Za to z córką jesresmy na etapie wyglądających zębów mlecznych i codziennie jest problem z jedzeniem bo ją zęby bola jak je :/ nom ale trzeba przeczekać niestety ten etap :/

5djylbetecfse5n6.png

A ja jak byłam na glukozie to przyszłam, kazała wypić i czekać dwie godziny na korytarzu. Co za bzdura, to nie mogłam wypić w domu i przyjechać dopiero po 2 godzinach?

A ja jak byłam na glukozie to przyszłam, kazała wypić i czekać dwie godziny na korytarzu. Co za bzdura, to nie mogłam wypić w domu i przyjechać dopiero po 2 godzinach?
Podobno przy krzywej nie można sie za dużo ruszać bo wtedy spalasz glukozę i badanie może wyjść fałszywe.Gdzieś tak czytałam.

Ja tez ja glukozie. Od 8 jeszcze mi tej pierwszej krwi nie pobrali , bo jest masa ludzi. Wiec jeszcze czekam na wypicie tego cudownego napoju [emoji23]

f2w3rjjgwqepia0h.png

O matko jak mojej małej coś wypadnie to każę uciąć! [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wyrzucaj siekierki [emoji4] może inne też będą chciały skorzystać [emoji1] moja córka też by się załamała gdyby Jej siostra okazała się bratem [emoji22]
Dziewczyny dzisiaj miałam zakładany pessar. Do tego okazało się że mój ból to rozejscie spojenia łonowego. Miała któraś z was to ? Jezu boje się. [emoji33]
Madzien nie miałam Ale bardzo się tego boję [emoji20] trzymajcie się [emoji8]
Dobra żalę się wiecie ile wydam na tego zęba co mi się spier.... 750 zł aż się popłakałam jak dzisiaj wyszłam jeszcze wizyta w środę, 4 kanały I odbudowa...Nikt nie chciał w ciemno tego zrobić więc w prywatnej klinice. Dzisiaj 2h słabo mi było w środę też

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze to dużo [emoji53] no ale raz a porządnie.

16udskjopmtfyunf.png

reklama
No nie udało się[emoji58]. Bardzo źle reaguje na glukoze,jest mi słabo duszno i mam wrażenie,że zemdleje.To przyszło tak momentalnie,że nie wytrzymałam. Teraz czekam na ginka.

oar8ugpjafqeooh5.png

Do góry