reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A wszystkie dziewczyny testujace około dnia kobiet!!! Jak się czujecie? Ciazowo ;) ? Ja kompletnie nic, prócz rzeczy które sobie wkrecam, i myślę że się nie udało... :(

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mysle ze @ bedzie 10.03 wiec test o ile nie przyjdzie wczesniej zrobie 9.03 chyba ze znow mnie paskuda uprzedzi ....
Pozatym to czuje sie tak jak chyba chce sie czuć czyli nijak staram sie nie dopatrywac w sobie objawów i nie wkrecac niepotrzebnie bo zawód jest wtedy jeszcze większy.... jedyna rzecz jaka zaobserwowalam bo mi dokucza chcąc nie chcą to bolace bardzo piersi i jeszcze bardziej sutki wytarcie po kąpieli w recznik moich"piersiatek" rownoznaczny jest z takim dziwnym uczuciem ktore moge przyrownac do tego jak mialam kiedyś wbita drzazgę w palec i kazdy dotyk w tymtym miejscu sprawial mi taki przeszywajacy ból a tak pozatym to nic wiecej nie czuje ... no czas pokaże czy bedzie coś z tych staranek czy nie ...a za ciebie trzymam &&&&

@marc a zrób Ty test dla naszego świętego spokoju :p

Ja też byłam "wilgotna" jak przed okresem, do tej pory jestem :p też tempke miałam podwyższoną, też mnie bolało jak na okres od czasu do czasu.... Do dzieła dziewczyno!! :)[/QUO

:-D :p Hehehe
A co by sie stało jakby owu było jednak 20 lutego? Tzn ze okres koniecznie musi sie przesunąć ? Czy jak to działa ?

@marc a zrób Ty test dla naszego świętego spokoju :p

Ja też byłam "wilgotna" jak przed okresem, do tej pory jestem :p też tempke miałam podwyższoną, też mnie bolało jak na okres od czasu do czasu.... Do dzieła dziewczyno!! :)

Aa i w sumie zawsZe przed @ miałam 3-4 dni plamien ...

Aa i w sumie zawsZe przed @ miałam 3-4 dni plamien ...

Mam cykle co 28 dniowe i kurde owu raz w 11 dc raz w 16dc i @ zawsze przychodziła w porę raz moze w 33dc przyszła w listopadzie. Wiec jeżeli teraz np owu była w 20dc to okres teraz by sie przesunął ? Pewnie tak ? Jakie macie z tym doświadczenia ?

ok 16 mam wyniki... ciekawe jak wyjdą. Nie wiem czy dobrze zrobiłam bo tamta betę miałam w środę o 17 a teraz poszłam rano o 7 to wyjdzie mi przyrost?

A wszystkie dziewczyny testujace około dnia kobiet!!! Jak się czujecie? Ciazowo ;) ? Ja kompletnie nic, prócz rzeczy które sobie wkrecam, i myślę że się nie udało... :(

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czuję sie normalnie. Moze trochę więcej śluzu niz zwykle. Szyjka zamknięta.
Temp spadła z 36,93 na 36,77.
Dzis 23 dc

reklama
Do góry