reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale w 10 tygodnniu? :p zresztą prawie ich nie miałam, tylko moje cycki czuły, że jestem w ciąży! ;p a teraz nawet one się wypięły... :p
Bez obaw, ja juz w 8 tyg nie czułam ich i wpadłam w panikę.... :p biegiem do gina, ryk w rękaw fartucha a wszystko było OK.. Do tej pory tylko czasami lekko je czuje a mam zaczęty już 16 tydzien :)

reklama
27 dc i trochę ciemnieja :-) mam dobre przeczucie. Hcg delikatnie ciemniejszy niż wczoraj a lh mocniejszy niż w moją owu hihi
1489042615-aaaaaa.jpeg
1489042623-aaaaaa.jpeg
1489042633-aaaaaa.jpeg
1489042641-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczam :-D

27 dc i trochę ciemnieja :-) mam dobre przeczucie. Hcg delikatnie ciemniejszy niż wczoraj a lh mocniejszy niż w moją owu hihi
1489042615-aaaaaa.jpeg
1489042623-aaaaaa.jpeg
1489042633-aaaaaa.jpeg
1489042641-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
jest bladzoch :) jejku gratulacje a nie chcesz zrobić płytkowego?
temp. wzrosła?

u mnie dziś spadek ale nie duży, przygotowuje się na @
upload_2017-3-9_8-12-9.png

Załączniki

• upload_2017-3-9_8-12-9.png
    upload_2017-3-9_8-12-9.png
    113,4 KB · Wyświetleń: 282
a mdlosci masz? :) a faceci, hmm ten stary kupil slodkosci i wycalowal a mlody tak sie okupkal, ze musialam go przebrac :D no takze ten.....:D
Nie, w ogóle. Raz mi się zdarzyło ponad tydzień temu jak napiłam się kawy...
Wczoraj dla eksperymentu też sobie zrobiłam i mi smakowała ... :)
Ooo, młody musi się jeszcze wiele nauczyć :p

Edit: Antonia super, jest różowiutki bladzioszek :)

reklama
Do góry