reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam 17 dzien cyklu. Testuje gdzieś dopiero 10 sierpnia :sorry2:(33 dzień syklu) bo nie chce się rozczarowac testując za wczesnie.
A Ty Camy ?
ja ostatnia @ miala 11 lipca, a ostatnio cykl miala 30 dniowy wiec postaram sie tak ok.15 sierpnia - marze zeby byly II, jak kazda z nas :tak: Tylko jak to wytrzymac :-D
Dzisiaj mnie zaczal brzuch kluc - nie wiem czy to juz owu czy dopiero zapowiedzi :-( Musze sobie koniecznie kupic testy owu...

reklama
ja ostatnia @ miala 11 lipca, a ostatnio cykl miala 30 dniowy wiec postaram sie tak ok.15 sierpnia - marze zeby byly II, jak kazda z nas :tak: Tylko jak to wytrzymac :-D
Dzisiaj mnie zaczal brzuch kluc - nie wiem czy to juz owu czy dopiero zapowiedzi :-( Musze sobie koniecznie kupic testy owu...

Camy ale mamy podobnie :rofl2:
Mnie tez boli brzuch :tak: Owu mialam wczoraj wiec pewnie jezscze cos tam sie dzieje :-p

NiaNia kiedy mialas ostatnia @ ?
A kiedy ostatnio dzialaliscie ? My w nocy z poniedzialku na wtorek.

Ostatnio miałam 9 czerwca.
Ostatnia akcja pełnowartiściowa :sorry2::zawstydzona/y: 56 godzinach "postoju" była w nocy z soboty na niedziele. o 4 rano :-p Kolejna w niedziele wieczorem ok 22, ale jej nie uznaje bo nasienie nie dojrzało na bank.

W poniedziałek test owulacyjny pokazał dwie kreski.

:cool2::rofl2:

bardzo bym chciala ;-)

najbardziej sie boje wlasnego nakrecania - zaraz zaczna mnie piersi inaczej bolec, jajnik z lewej strony zacznie kluc ... a pozniej @ przyjdzie i bede musiala odchorowac :-(caly czas sobie powtarzam ze mam nic w tym pustym lbie ie wymyslac, ale jestem przewrazliwiona na punkcie objawow ciazy:wściekła/y: Wy tez tak macie ?

bardzo bym chciala ;-)

najbardziej sie boje wlasnego nakrecania - zaraz zaczna mnie piersi inaczej bolec, jajnik z lewej strony zacznie kluc ... a pozniej @ przyjdzie i bede musiala odchorowac :-(caly czas sobie powtarzam ze mam nic w tym pustym lbie ie wymyslac, ale jestem przewrazliwiona na punkcie objawow ciazy:wściekła/y: Wy tez tak macie ?

No pewnie, przecież to klasyka ;-):sorry2:hihi

Ale po ostatnim miesiacu kiedy cykl opóźnił mi sie z 25 do 30 dni (akurat w miescu kiedy zaczelismy planowac dziecko) juz nic mnie nie zdziwi. Wiec teraz to chyba bardziej bede zaskoczona jak bede niz jak nie bede :-p

PS. oczywiscie czytam na bieżaco wszytskie klandarze ciazy i myślę sobie co własnie teraz we mnie się dzieje :-p:rofl2: a co ;-)

Nie dziękuję Niania,żeby nie zapeczyć. Muszę przyznać,że Eni rzeczywiście ma anilelską cierpiliwość:tak:! Ja już nie mogę się doczekać kiedy wkońcu będę mogła zacząć działać. Ale co się odwlecze to nie uciecze :-).
Już wkrótce!!!!!!!!!!!

reklama
no wlasnie ! w sobote wyjezdzamy nad morze i mam dylemat - tam jest klimat do picia jakichs % ... no i co ja mam biedna zrobic? pic czy nie pic - oto jest pytanie :D

Do góry