Nataliaa93
Fanka BB :)
DziękujęTo prawdopodobnie świetna wiadomość, 5 dniowe blastocysty implanuja się w ciągu 48 godzin od transferu. Trzymam kciuki [emoji2]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
DziękujęTo prawdopodobnie świetna wiadomość, 5 dniowe blastocysty implanuja się w ciągu 48 godzin od transferu. Trzymam kciuki [emoji2]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze. Musi być. U nas wszystkich.No,wiem wzięłam relanium i nospe i trochę się wyciszyłam, bardzo się martwię oby pęcherzyk był na swoim miejscu...
Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała żeby tak byłoKochana, fasolka robi sobie miejsce idealne na 9 miesięcy ;-)
Będzie dobrzeDziękujęMyślałam że to jeszcze za szybko na implantacje ale kto wie
Boże tak bardzo bym chciała żeby się udało
Nie wpadaj w panikę jak zobaczysz dziewczyny po narkozie u mnie było wszystko Oki ale jak zobaczyłam dziewczyny bo byłam 4 w kolejce to był moment, że chciałam uciec z sali. Ja spalam jakoś max 30 min po narkozie i musiałam leżeć 1,5 godziny na sali później wizyta u doktor i jesteś już wolna. Ja bałam się tylko jak podali mi narkoze bo czułam dziwny ucisk i ból na klatce piersiowej :-/ i podobno musieli mi podać więcej bo nie chciałam spaćDziewczyny jutro punkcja i zaczynam się poważnie bać. Jakieś rady? Jak czulyście się po narkoze? Długo Was trzymało?
Oska, miałam i dwie punkcje i jedną histeroskopię, za każdym razem taka sama narkoza i wspominam wspaniale. Wysypialam się jak nigdy, mimo że trwało to tylko kilkanaście minut. A po obudzeniu uczucie jak na lekkim rauszu :-) Zawsze czułam się świetnie po narkozie i nigdy mnie nic nie bolało.Dziewczyny jutro punkcja i zaczynam się poważnie bać. Jakieś rady? Jak czulyście się po narkoze? Długo Was trzymało?
Dziewczyny, plamienie implantacyjne pojawia się w momencie zagniezdzania się zarodka, ZANIM beta zacznie być produkowana. Przy dodatniej becie żadne plamienie nie jest implantacyjnym, bo jest już na to za późnoniestety się pojawiło, bo już sama niewiedziałam czy to dobry znak, że mam to plamienie czy nie, ale może nic sie złego nie dzieje, ustąpiło już, także myślę że będzie ok, jutro beta i poźniej na usg![]()
Trzymam kciuki za to, zeby wszystko poszło dobrze!Dziewczyny jutro punkcja i zaczynam się poważnie bać. Jakieś rady? Jak czulyście się po narkoze? Długo Was trzymało?