Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może nie, kto wieAch w ten sposób, to pewnie się gnoj rozrzedzil i nic tylko @ się zbliża.
A Wy robiliście badanie nasienia?
Ginka mi to zasugerowała, tylko nie wiem jakie, takie podstawowe wystarczy?
Caltha...wracam do Waswłaśnie wszystko się kończy
wracam do Waswłaśnie wszystko się kończy
A może nie, kto wie![]()
Tak, my robiliśmyu nas niby pełne ale było bardzo tanie i faktycznnie wszystko w nim było, łącznie ze zdj. Plemniczków
![]()
Kochana tak mi przykro... to jest takie nie fair... wiem co czujesz bądź silna ale też płacz masz prawo! Jestem z Tobą wczoraj to samo przezywalam...wracam do Waswłaśnie wszystko się kończy
Biorę syropki, już na sam ich widok rzygać mi się chce. Brałam tez antybiotyk i nic. We wtorek idę znowu do lekarza niech coś kombinuje, musze mieć te operację teraz. Szkoda mi czasu. A Ty Kochana trzymaj się cieplutko, rosnijcie zdrowo. No i 28 czekamy na foto[emoji7]Madziunia a syropki na powstrzymanie kszluta ? Pamiętam o tej bliźnie niunia, pamiętam ...chyba tu wszystkie w szoku byłyśmy razem z Tobą.. Będę trzymała kciuki :*
Kurde, a jeszcze miałam nadziejęwracam do Waswłaśnie wszystko się kończy