reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czy czytalyscie jakieś artykuły lub prace mówiące o wpływie laptopa, czy telefonu na plemniki? Bo ja mojemu mogę mówić i tylko słyszę, że to nie ma wpływu, bo on rzadko tak trzyma... Takie rzadko, że wychodzi kilka godzin dziennie jak np. nosi telefon w kieszeni, a potem pracuje z laptopem na kolanach. Już się nie mogę doczekać aż się przeprowadzimy do naszego mieszkania...teraz w wynajmowanym nie mamy stołu, tylko niski stolik kawowy, więc ani zjeść normalnie, ani pracować. Jak będziemy mieli stół, to przynajmniej M będzie przy nim siedział i chociaż nie będę trzymał tego laptopa na sobie... :/ kuźwa problemy XXI wieku.

Kochana bierz, bo nie wiadomo, czy to owu, czy nie. Najlepiej zrobić do tego test owu, to będzie pewność :) bo trudno stwierdzić, czy owulacja była, skoro tylko dwa dni miałaś niższą, zanim skoczyło.

Widziałam i znowu złapałam fazę [emoji7]

Może będziesz miała urodzinowe dziecię [emoji1]

A luteiny nie bierze się po owu?

qdkkj44j6bi2vbec.png
Gdzieś kiedyś czytałam. My mamy stół i nic się nie zmieniło nadal trzyma na sobie laptopa. Choć naprawdę robi to bardzo rzadko ale sam fakt

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A tak z innej beczki - dziewczyny już 3 tydzień na fitnessie za mną, jestem mega zadowolona! Mam wrażenie, że delikatnie brzuszek spadł,ale do tego ograniczyłam słodycze. Najchętniej chodziłabym na zajęcia 3-4 razy w tygodniu, a tak tylko dwa, bo czasu brak, a z małym też muszę posiedzieć... Jutro jedziemy do Wrocławia do Decathlonu, muszę sobie sprawić nowy strój na treningi i tak myślę, żeby połączyć 2 w 1, będziemy z małym wychodzić na hulajnogę, on będzie jeździł, a ja będę biegać :) ale czekam aż zrobi się troszkę cieplej :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Świetny pomysł. Będziesz biegać i w między czasie spędzisz czas z dzieckiem;)

Ja bym chyba codziennie nie dała rady ;/

ja po 6 dniu tez nie dawałam i odpuściliśmy ale owu była wtedy wcześnie wiec się udało ale na krótko
no ale co zrobić jak co dwa dni nie działa
u nas da reade codziennie ale o normalniej wieczornej porze a nie o 22 lub póxniej bo człowiek już nie ma siły

hej dziewczyny :)
mało się odzywam bo nie chce się nakręcać ;P
w tym cyklu ide na żywioł bez mierzenie temp i jakiegoś wilekiego liczenia.
na razie staranka były tylko w 4 dc
dziś 9 dc ale na razie nie ma kiedy bo mamy cały tydz gości i dziś na weekend pr4zyjeżdzają drudzy wiec ew. staranka zaczną się dopiero w niedziele top będzie 11 dc, chciałabym wtedy codziennie tak do 20 dc no ale zobaczymy co wyjdzie w praktyce.
MB2, caltha bardzo mi przykro wiem z własnego doświadczenia co czujecie...
Kotek fajnie, że się odzywasz ;).

Kochane proszę mi zmienić w tabelce, kolejna @ 11.04 także wskakuje w 2018. Wychodzi jakby się udało pierwszy tydzień w styczniu

reklama
ja po 6 dniu tez nie dawałam i odpuściliśmy ale owu była wtedy wcześnie wiec się udało ale na krótko
no ale co zrobić jak co dwa dni nie działa
u nas da reade codziennie ale o normalniej wieczornej porze a nie o 22 lub póxniej bo człowiek już nie ma siły
Więcej wiary i do działania;)

Do góry