reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1489781723-aaaaaa.jpeg

Co myślicie? Są ok?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szkoda, że @ zawitała [emoji27] ja też mam już bóle okresowe i śluz taki jak zawsze.. ja wiesiołka brałam 1 cykl i przestałam bo problem z połykaniem tabletek a jak go wylewałam na łyżeczkę to nie potrafiłam tego zapachu wytrzymać [emoji12] co do dawkowania to chyba zależy od producenta. Ja mam 2x po 2 tabletki także w sumie 4 na dobę [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@basia89 tak sobie żartobliwie pomyślałam jak przeczytalam twojego posta o problemie z polykaniem tabletki ze moze w takim razie moze twoj "M"by ja zażywal a ty mogłabyś moze skorzystac z tej postaci bardziej plynnej :-D zawsze jakies wyjscie moze to byc prawda.... @marc mam nadzieje ze u ciebie problemu z polykaniem donga nie ma a jak co to proponuje jak wyżej:-D:-D:-D:biggrin2:

Ale Tsh nie jest takie złe co?

Kochana na staranka niestety za wysokie. Dla Ciebie nie szkodxi ale juz dla maluszka niestety troche zbyt duze. Prolaktyna za wysoka też do zbicia. Myślałam że chodziło o progesteron a nie prolaktyne.
Toxoplazmoza chyba ok tzn ze przechodziłas ale nie jestem pewna.

Mam do odebrania w poniedziałek;)

A to ok. W ogóle bym poszla do endokrynologa bo już trochę wysokie tsh ft3 też wysoko w normie ciekawe jak ft4. I ta prolaktyna wysoka.
A jak miesiączki? Bo prolaktyna za wysoka jest przyczyną nieregularnych miesiączkę i problemami z zajsciem w ciaze.

Edit. Ja już przerobiłam trochę te hormony niestety. A takie coś znalazlsm
Hiperprolaktynemia – objawy
Jeśli twoje miesiączki nie są regularne, odczuwasz bolesność piersi, twoje ciało jest nadmiernie owłosione i masz problemy z zajściem w ciążę, istnieje duże prawdopodobieństwo, że w twoim organizmie jest za dużo prolaktyny. Innymi objawami hiperprolaktynemii jest też spadek libido, zbyt obfite lub skąpe miesiączki, wahania nastroju oraz uporczywy trądzik.

reklama
Do góry