Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem czy chłop coś tu poradziI brak chłopa do ''wyżycia''
Ja tylko dodam że to była decyzja wspólna dziewczyn na zamkniętym, a Nessi tylko realizuje ustalenia więc odpuść sobie personalne ataki. Inni też mają grupy zamknięte i czasami juz wcale nie przyjmują nowych i też jest dobrze.Co ty wprowadzasz za cyrki, jakieś zamknięte grupy? Jeśli ktoś jest w ciąży u chce dołączyć to co robisz za problem? Szefowa za 5groszy.... Co za tajemnice możesz tam pisać? Sorki ale nie rozumiem twojego podejścia...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno łatwiej pomylić chłopca z dziewczynką niż odwrotnie.
Mi ginekolog powiedziała, że 100% gwarancji na początku nigdy nie ma. Bo potem przy porodzie są niespodzianki ;D Dlatego ja tak czy tak pokoik zrobię i wózek kupie uniwersalny (tj nie różowy i nie niebieski).
Nie ma to jak rozpętać burzę a potem na innym forum reklamować ten wątek odwracając kota ogonem. Nikt sobie z nerwicy nie kpił, tylko z Twojego napastliwego zachowania. Przeczytałaś jednego-dwa posty i wyciągnęłaś błędną opinię nie pytając żadnej z Nas o zdanie. Teraz z podkulonym ogonem poszłaś na swój wątek bo draki nie dało się odkręcić i po fakcie stwierdziłaś, że niepotrzebnie zabierałaś głos.No widzę że dałam wam temat do rozmowy, a o nerwicy to się na tym forum dużo dowiedziałam, moje nerwy to nic, nie życzę wam takich stanów jak tam dziewczyny mają i nie śmiejcie się z tego. Pozdrawiam serdecznie [emoji3]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Da, podstawą jest łańcuszekDziewczyny a umie któraś zrobić coś fajnego na szydełku? Bo mnie kusi zrobić taki kocyk dla maluszka [emoji4] tyle że szydełka nigdy w ręce nie mialam[emoji1] da radę się samemu nauczyć prostego wzoru z YouTube?
Dziewczyny a umie któraś zrobić coś fajnego na szydełku? Bo mnie kusi zrobić taki kocyk dla maluszka [emoji4] tyle że szydełka nigdy w ręce nie mialam[emoji1] da radę się samemu nauczyć prostego wzoru z YouTube?