Nataliaa93
Fanka BB :)
Gratulacje, piękny wynikDziewczyny mam wynikiBeta 104,26 mlU/ml !! Estradiol 2273,82 , Progesteron 100,83 ng/ml
Dziękuję Ci Boże ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, piękny wynikDziewczyny mam wynikiBeta 104,26 mlU/ml !! Estradiol 2273,82 , Progesteron 100,83 ng/ml
Dziękuję Ci Boże ....
Super. Ilona, strasznie się ciesze.Dziewczyny,wyniki mam dobre, teraz do środy wizyta,mam nadzieję że już tych okropnych plamień już nie będę miała
brawo,brawo,brawo!!!cudownie!GRATULUJĘDziewczyny mam wynikiBeta 104,26 mlU/ml !! Estradiol 2273,82 , Progesteron 100,83 ng/ml
Dziękuję Ci Boże ....
bardzo mi przykroDziewczyny, niestety nadzieja prysla. Wlasnie odczytalam wyniki, moj 5 dniowy blastus z crio niestety nawet na krotko z nami nie pozostal. Wynik bety < 0,1![]()
To chyba oznacza, ze moge odstawic leki bo juz i tak nic nie zaskoczy?
Gryze sie teraz strasznie, ze pozwolilam sobie na takie stresy po transferze przez zbyt pelen pecherz![]()
Aniu cudownie9dpt dwoch 4dnuowych morul, beta 61.7, progesteron strasznie chyba mały 6.22
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boshe zemdleje zaraz . Jestem w ciazy ??? Czy z tym progesteronem to niemozliwe ?
Gratulacje !!9dpt dwoch 4dnuowych morul, beta 61.7, progesteron strasznie chyba mały 6.22