reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry:-)
Leika ja w ciąży miałam okropną zgagę i Weronika urodziła się z włoskami ślicznymi:tak: Wymęczyłam się strasznie.

Sewa widzę że dobiłaś do 1000:-D:szok: U mnie BB też normalnie chodzi. Może napisz do kogoś dlaczego u ciebie są jakieś problemy. Kiedyś też nie mogłam przez trzy dni się połączyć, ale jakoś samo się naprawiło.

ANIU 138 zdrówka i spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze życzymy w dniu Twoich urodzin:-)

Witam, a ja znów wpadam tylko się z Wami pzywitać ;-)

Iwonka, gratulacje z powodu wyznaczenia daty ślubu! Gdzie będziecie się pobierać?
Suknia ze zdjęcia jest śliczna. Ja miałam do cywilnego "normalną" ślubną białą suknię - więc wypada się ubrać jak tylko chcesz, wiele dziewczyn zakłada piękne suknie ślubne :tak:

Witam:-)Moje dziecko obudzilop sie bez goraczki:tak::-):-):-):-):-):-):-)juz szaleje czyli wszystko wrocilo do normy:tak::-) Dzieki dziewczyny za pamiec o Vanessce:-)Widze ze dziewczyny jeszcze dlugo spac nie mogly:tak::-DJa mialam zgage a wlosow moje dziecko jakos duzo nie mialo:no:
Ewcia a ten za kolczykowany chlop:szok::szok::szok::szok::szok:bleeeeeeeeeeeeeeeeee
OlaK Na targowku bedzie slub:-)a to ze do cywilnego w bialej sukni normalnie mozna isc to nie wiedzialam:no: a wklej nam fotke ze swojego slubu :-)A jak staranka:confused::confused::confused::confused:
Ania 138 Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!
kwiaty038.gif

Iwonka, niestety nie mam fotek ze ślubu na komputerze :-:)zawstydzona/y: Może coś znajdę w Wawie w wersji elektronicznej, to wkleję. Staranka idą powoli bo mąż zapracowany, wraca mi do domu w środku nocy kiedy ja już śpię i nie jestem zainteresowana :-(
Fajnie, będziesz brała ślub tam gdzie ja brałam.

witam
chciałam sie przywitać tez siedze z dziecmi w domku mam ich 3 narazie 4 w drodze jestem w 12 tc
chciałam od wrzesnia wrócic do pracy niestety los inaczej zarzadził mna :-):-)
ale bedzie dobrze
pozdrawiam

Ania138, wszysttkiego najlepszego!!!!

Ania31
, witaj, pewnie, że będzie wszystko dobrze! ciekawe czy tym razem tez będziesz miała chłopczyka ;-)

Iwonka, a robicie imprezę po ślubie? My zdecydowaliśmy się na kolację dla rodzinki i najbliższych przyjaciół - łącznie było ok 35 osób, bawiliśmy się w "Domu Polskim" przy Francuskiej i było cudownie (poza tym niczym się nie musieliśmy przejmować). Ślub braliśmy przed Bożym Narodzeniem, więc była choinka, śliczne dekoracje, ach te wspomnienia!

reklama
Dzien dobry,,tu nocny marek 1(żbik do kojota).hahaa:-D;-)
Helloł jak to sie pisu robi,,myw stali,zjedli,ja kawe,Matuś kulki i ciastka,,on to ma te pqwoiązania pokarmowe,,wsyztsko łączy sobie...ale niech je jak mu smakouje...

u mnie w nocy lałoo makabrycznie,synek o 3 zawitał do mnie do wyrka i razem spakliśmy do prawie 10:szok::-D.

jakoś tak wychodzi :tak::tak::tak: My ostatnio to nocne marki jesteśmy :-D:-D:-D
Taaa nocny marek 1 i norny marek2:tak::tak::tak::tak:

witam
chciałam sie przywitać tez siedze z dziecmi w domku mam ich 3 narazie 4 w drodze jestem w 12 tc
chciałam od wrzesnia wrócic do pracy niestety los inaczej zarzadził mna :-):-)
ale bedzie dobrze
pozdrawiam
Cześc Aniu31 ja już cie na jakimś wątku spotkałąm i kojarze cie,,bo ty fajną trójeczkę masz,a 4 w drodze-superowato....pisał do an sśmiało gęsto i często....

Ania138 wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek kochana!!!

Do góry