reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agatka nie przejmuj się, może nawet nie jesteś w ciąży. Spokojnie rano zrób sobie teścik i będziesz wiedziała co i jak. A znam dziewczynę która biorąc tabletki zaszła i urodziłą piękną i zdrową córeczkę.

Iwonka dodałam zdjęcia, ja je widzę. Nie rozumiem dlaczego u ciebie nie ma. Może coś źle zrobiłam??

reklama
Dziewczynki obyscie mialy racje ze to moze nie ciaza, choc jak bedzie to i tak sie bede cieszyc, moj M juz wczoraj zaczal gadac do brzucha:-D:-p ale drugie dzieciatko milo planowo byc troszke pozniej...:dry: zrobie test jak tyko M przyjedzie.......

Agatka nono zrób testa,będizesz pewna,,a kiedy @ masz dostać....w dzień @ zrób jak nie przyjdzie,albo dzien po..nie nerwuj sie...

OLaK u nas teraz nie ma,bo z kim,,męża nie ma do 18 sierpnia:tak:,a jak będize to ja za dw adni mam dostać @ to znowu nici:-(,,cięzko tak wcelować jak meża nie ma w domu...:tak::-)

Ania31 to twój starszy,bo mój o 3:20 się urodził...fajnie,widizałamz djecie twoic bliźniaków,,,syneczka,,moze faktycnzie tam ksieżniczka czyha na tych chłopów...

WerEla nie strasz Ani31 bo my tak malutko piszem:-D:-D;-)a

Werela fajna córeczka,ślicnzotka z niej,,pewnie po mamusiii

Iwonka no to super 35 osób,to nawet sporo sie uzbierało,,,super macie,,,a czas tyka,jeszcze chwila i bedizesz żoną swoje M tzn R....haha
A staranka nono czekamy na pozytyw tej energii twojej i męża,,,,powodoznka...

Iwonka ok myślałam że coś pokręciłam znowu. Dziękuję bardzo, to mój największy skarbek i moja miłość:-) Aha i zapomniałam się pochwalić że moje dziecko wreszcie się przekonało do toalety. Więc pieluszki tylko w nocy nam się przydają. Ale jestem dumna z niej bo pięknie woła. A jak jesteśmy na dworze to trzyma bo nie chce robić siku na trawkę.

Mała właśnie ogląda "Rybki z ferajny" i się cieszy w drugim pokoju. A ja idę kawusię zrobić i może coś posprzątam. Dzisiaj chyba zaczniemy robić remont w kuchni, a co za jednym bałaganem i jedną robotą więcej będzie pomieszczeń odświeżonych. Tylko już mnie męczy ten bałagan:wściekła/y:

Agatka nono zrób testa,będizesz pewna,,a kiedy @ masz dostać....w dzień @ zrób jak nie przyjdzie,albo dzien po..nie nerwuj sie...

Ewcia przy anty to jest tak ze po miesiacu brania robi sie przerwe na 7 dni i wtedy moze wystapic krwawienie ale nie musi, u mnie wystepuje. Ale mi przerwa w braniu wypada dopiero w srode a nie chce w razie czego plodu uszkodzic tabletkami wiec noie bede czekac az mi @ przyjdzie.
A tak na marginesie to juz sie starsznie "znerwowalam" ale moze niepotrzebnie...

Ewcia, ojej to Ci się odwleka ta ciąża :-( Oby się udało przy najbliższej dogodnej i możliwej okazji ;-)

Iwonka, ślub mieliśmy o godz. 16 tak jak Ty i to była już napóźniejsza godzina wtedy. Aż nas obsługa USC delikatnie "zachęcała do wyjścia" bo mieliśmy w urzędzie sporo gości i zanim wszyscy złożyli życzenia i wypili szampana to sporo czasu upłynęło hihi.
W restauracji mieliśmy być o 18 (nie wiem czemu tak późno ustaliliśmy) ale byliśmy chyba pół godziny wcześniej - wszystko już na nas czekało. Siedzieliśmy chyba do godz. 1 nad ranem (a wcześniej nam się wydawało że po 22 będziemy już w domu hihi) i było baaaaardzo sympatycznie. Kurczę muszę znaleźć zdjęcia.

reklama
OlaK po nas jeszcze bedzie kilka slubow a ostatni o 18:00,co pol godziny.I tak wlasnie mysle ze my na 17:00 bysmy rozpoczeli przyjecie.Tyle ze ja teraz z dzieckiem,ona mi bedzie marudzic,do 22 moze wytrzyma a co dalej?

Do góry