Ja jeszcze nie mam inhalatora ale na pewno kupię. Jestem fanką inhalacji uważam świetnie pomagają i umieją zdziałać cuda!A Wy macie inhalatory i jeszcze aspiratory,bo się troszku pogubiłam?
reklama
A widziałam taki odciągacz kataru z akumlatorkiem. Ciekawa jestem czy jest na tyle silny żeby coś wyciągnął z tego nosa.
![]()
No właśnie też takie widziałam i się zastanawiałam jak działa. Któraś używała takiego?
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
My juz po szkole
zajecia 7 tygodni po 2 godziny
dzis bylo bardzo organizacyjnie, co zabrac dla siebie, dla dziecka, dla taty

Anusiek1508
melomanka
Ja tez polecam katarek. Jak maly ma katar, tak jak obecnie, to odkurzacza nawet nie chowam [emoji6] a frida rzeczywiscie lepsza jak chce sie jakiegos jednorazowego gila czy koze wyciagnac. Kiedys synek bal sie tego katarka, a teraz sam montuje i odciaga sobie gile.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
melomanka
Anusiek1508
D
Deleted member 158674
Gość
Hej dziewczyny. U Was jak zwykle TYLE 
Jestem przerażona historia z ZUSem olka_i_fasolka, nie doczytałam czy udało się naprostować cokolwiek. Współczuje nerwów i całej tej chorej sytuacji, bo tyle zjadają na nas pieniędzy a jak przychodzi co do czego to jeszcze nóż w plecy...
Wczoraj "pożegnałam" mój zespół ciastem i na koniec popłakałam się jak bóbr, to chyba ciąża
Jakby nie patrzeć (nienormalna?
) naprawdę lubię swoją prace, ale już mi dokucza to rwanie brzuszka przy siedzeniu
Ale wczoraj na pociechę był mail o tym że zostaliśmy wybrani do testów Baby Dove i widzieliśmy wczoraj nasze 1,3kg szczęścia
Malutka zdrowa, rozwija się prawidłowo i póki co wyglada na nosek mojego męża (dodam że nasza starsza Córeczka to wykapana ja
)
PS frida zdecydowanie!
Super, gratuluje
pochwalisz się jaki?
Co do laktatorów co polecacie z doświadczenia? Miałam Avent Isis ale widzę że jego kilka części powinny iść do wymiany, nowe kosztują nieco, wiec myśle że może dołożyć lepiej do nowego i ciekawa jestem co teraz jest na półkach
Jestem przerażona historia z ZUSem olka_i_fasolka, nie doczytałam czy udało się naprostować cokolwiek. Współczuje nerwów i całej tej chorej sytuacji, bo tyle zjadają na nas pieniędzy a jak przychodzi co do czego to jeszcze nóż w plecy...
Wczoraj "pożegnałam" mój zespół ciastem i na koniec popłakałam się jak bóbr, to chyba ciąża
Ale wczoraj na pociechę był mail o tym że zostaliśmy wybrani do testów Baby Dove i widzieliśmy wczoraj nasze 1,3kg szczęścia

PS frida zdecydowanie!
Super, gratuluje
Co do laktatorów co polecacie z doświadczenia? Miałam Avent Isis ale widzę że jego kilka części powinny iść do wymiany, nowe kosztują nieco, wiec myśle że może dołożyć lepiej do nowego i ciekawa jestem co teraz jest na półkach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama