reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
A widziałam taki odciągacz kataru z akumlatorkiem. Ciekawa jestem czy jest na tyle silny żeby coś wyciągnął z tego nosa.

thgfikgneziy9g6d.png

Ja tez polecam katarek. Jak maly ma katar, tak jak obecnie, to odkurzacza nawet nie chowam [emoji6] a frida rzeczywiscie lepsza jak chce sie jakiegos jednorazowego gila czy koze wyciagnac. Kiedys synek bal sie tego katarka, a teraz sam montuje i odciaga sobie gile.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. U Was jak zwykle TYLE :)

Jestem przerażona historia z ZUSem olka_i_fasolka, nie doczytałam czy udało się naprostować cokolwiek. Współczuje nerwów i całej tej chorej sytuacji, bo tyle zjadają na nas pieniędzy a jak przychodzi co do czego to jeszcze nóż w plecy...

Wczoraj "pożegnałam" mój zespół ciastem i na koniec popłakałam się jak bóbr, to chyba ciąża ;) Jakby nie patrzeć (nienormalna?;)) naprawdę lubię swoją prace, ale już mi dokucza to rwanie brzuszka przy siedzeniu :(

Ale wczoraj na pociechę był mail o tym że zostaliśmy wybrani do testów Baby Dove i widzieliśmy wczoraj nasze 1,3kg szczęścia :) Malutka zdrowa, rozwija się prawidłowo i póki co wyglada na nosek mojego męża (dodam że nasza starsza Córeczka to wykapana ja :D)
19f0e784187d2b2945dc5214da4f4b37.jpg

PS frida zdecydowanie! ;)

A ja dzis bylam na warsztatach Mamo to ja...dosyc ciekawe warsztaty, szczegolnie o zywieniu niemowlat. Ponadto dostalismy sporo gadzetow i wygralam laktator ;-)

Super, gratuluje :) pochwalisz się jaki?
Co do laktatorów co polecacie z doświadczenia? Miałam Avent Isis ale widzę że jego kilka części powinny iść do wymiany, nowe kosztują nieco, wiec myśle że może dołożyć lepiej do nowego i ciekawa jestem co teraz jest na półkach :)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Polecam katarek :) ten kto to wymyslil powinien dostac nobla :)

Ja sama mam laktator medela swing.

Kolejna sprawa od 5:15 spac nie moge :( duszno mi, niewygodnie... ja oszaleje do konca maja.

Do góry