reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a moja maja spi już prawie 3 godziny :-D i wczoraj tez tak, ciekawe co bedzie wieczorem :no:

a ja siedze i czekam, ciekawe czy Darek pierwszy wróci z pracy czy Majka sie obudzi????

reklama
Zrobilam test i wykazal ze nie jestem w ciazy:tak:
ale w takim razie to co to mleko robi u mnie:confused::confused::confused: Sewa chyba twoja diagnoza jest wlasciwa w moim przypadku:dry::-D dzieki wielkie...teraz chyba musze sie zglosic do jakiegos lekarza..:confused: Matko co ja przezylam przez to mleko:szok::szok::szok::no::no::no:

My tez jestesmy po obiadku, M polozyl sie na chwile i zasnal:happy: Igor buszuje mu nad glowa ale na niego to nie dziala, spi dalej:-p.

Jeszcze raz wielkie dzieki za slowa otuchy:happy: ufff...

Zrobilam test i wykazal ze nie jestem w ciazy:tak:
ale w takim razie to co to mleko robi u mnie:confused::confused::confused: Sewa chyba twoja diagnoza jest wlasciwa w moim przypadku:dry::-D dzieki wielkie...teraz chyba musze sie zglosic do jakiegos lekarza..:confused: Matko co ja przezylam przez to mleko:szok::szok::szok::no:

Agatka najlepiej jakbyś poszła do ginekologa- endokrynologa. On Ci najlepiej w takiej sytuacji doradzi co dalej z tym robić.

Ania31 ale masz fajnych chłopaczków :tak::tak::tak::tak: śliczni :tak::tak::tak:

Pycha to witam w klubie myjących okna :tak::tak: tylko, że mnie to chyba dziś całkowicie pogrzało:confused::confused::confused::confused: robię gruntowne porządki, wysprzątałam sobie kuchnię, wszystko wymyłam......... jeszcze pokój jeden dziś mam zamiar posprzątać :confused::confused::confused: to chyba taki syndrom powracającego chłopa :-D:-D:-D:-D:-D

A my dziś na obiadek mieliśmy rybkę, brokuła i marcheweczki te malutkie z "bonduelle" Jędrek je uwielbia :tak::tak::tak:

Teraz mam chwilę przerwy, piję kawkę :tak::tak::tak:

Sewa ginekolog endokrynolog:shocked2: nawet nie wiedzialam ze jest ktos taki, chyba ze ty mowisz o dwoch roznych osobach?
A nie macie ochoty przyjsc do mnie posprzatac?:-p:laugh2: mi sie nie chce, a wam to tak dobrze idzie:-p

ja tez pije kawke:-);-)

A moje dziecko tak sie przyzwyczailo do siusiania na nocnik ze o pampku to nie ma juz mowy:szok::-D pozwala sobie tylko ubrac do spania:happy:
Siada sobie sam na nocniczek jak chce siusiu, zalatwia co trzeba i bije sobie brawo jak nocnik zaczyna grac:-D

reklama
Agatka ginekolog-endokrynolog to jest jeden lekarz :tak::tak::tak::tak:

A ja padam na pysk ;-):-(tak się dziś narobiłam :tak::tak::tak: Idę kąpać Jędrka i potem do Was zawitam :tak::tak:

A gdzie dziś Ewcia się podziewa?

Do góry