reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej kobietki, ja to pojawiam się i znikam ;-).
WIELKA buźka dla Was wszystkich i dla każdej z osobna za życzenia.
Dzisiaj wróciłam z działki ale mam gości na noc więc znowu będę zajęta :zawstydzona/y:ale jutro mam wolne więc będę nadrabiać, a mam co :szok:.
Jeszcze raz BUZIAKI. Do jutra.

reklama
Hej wam wieczorem...
Ja dzisiaj sie wykruszam z imprezyy online,bo imprezuje live.hahahhahaha
Nie czytałam,bo juz bronia wale,a mąz mnie wkur...,ze jestem u jego siostry an nocv,,,co za typ,,olewam go dzisiaj,,pije narazie ze szwagierka Lechaa..a potem jeszcze jedna kumpela zajedzie do nas i wtedy sie zacznie,hahaha,,,,,
MIłego wieczora,,,nic nie czytalammm,,takze wybaczcie,,,do jutereczka kochaniutkie,,,,,,,

Ewcia - baw się dobrze i jutro nam opowiedz :))
Zazdroszczę, ja tak dawno nigdzie nie byłam :)

Agatka - ile tego mleka było, duzo? Jeśli ilość była niewielka, to ja bym nic z tym nie robiła, to raczej normalne i lekarz nie przepisze Ci na to tabletek, bo one mają skutki uboczne. A chyba nie staracie się o dzidzię teraz, nie?

Ewcia baw się dobrze :tak::tak::tak:

Ja dziś to też zaraz zmykam bo jestem bardzo zmęczona :-( jeszcze dostałam @ :-:)-:)-:)-( ale w sumie to dobrze, że teraz, a nie za tydzień jak mąż zjedzie ;-):tak:Pokręcę się jeszcze po forum i ..... zobaczę co będę robiła dalej :confused::confused: pewnie padnę ;-);-);-)

Waitam wieczorkiem

Leika mleka bylo nie wiele, ale cycki to mi sie pomalu w staniku nie mieszcza:szok: i mleko leci coraz czesciej, co prawda nie ma go chyba wiecej, ale nie wiem czy te pozostale oznaki nie prowadza do czegos wiekszego:sorry:

Sewa Ewcia a ja myslalam ze z wami troche dziisja posiedze:-(

hej ja tez jak zwykle na chwilkę, dzis zaliczyłam podwojny trening i jestem wykonczona,a do tego wywaliłam sie na rowerze :no: o rany .... myślałam że sie połamałam, ale w sumie tylko kolano troche boli i całe szczęśice, bo za tydzien idziemy na wesele, a za 2 wyjeźdżamy

mówię dobranoc, choc jeszcze się pokręce póki Darek sie kapie :-)

Pycha ale się zawzięłaś z tym odchudzaniem :tak::tak::tak::tak: widzę na suwaczku, że waga cały czas w dół idzie :tak::tak::tak::tak::tak: super!!!!! A upadek z roweru :-:)-:)-:)-( współczuję..... dobrze, że nic Ci się nie stało :tak::tak::tak:

reklama
Do góry