reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny. Mam dylemat, może mi coś poradzicie. Mój M chce zarezerwować wakacje, co wiązało by się później z lotem samolotem, poniżej 4 godzin. Trochę się boję latania we wczesnej ciąży, a moge do tego czasu zajść. Nie wiem co robić. Nie chcę zawieszać starań, a M bardzo chce lecieć.
Leć :) nie możesz wszystkiego pod starania układać.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Lubisz storczyki?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Kocham :-D ten jest moj :-)
Uwielbiam je, kocham, pawam do nich miłością :-) i rosną :-)
Ten biały ma rok :) był w spoczynku i niedawno zakwitł znów :-) i juz ma miesiąc te kwiatuszki i jak sztuczne wyglądają :-)
A ten fioletowy dostałam na dzień kobiet :-) od męża

Wogole ja kwiaty uwielbiam :)

Załączniki

• IMG_3583.JPG
    IMG_3583.JPG
    760,9 KB · Wyświetleń: 83
@Magda36 @Windy91
U mnie już 17 tc [emoji15]
Brzusio rośnie, nadal nie wiemy kto tam zamieszkał ale mam nadzieję, że pojutrze sie dowiem [emoji5]

Z krzaczorów ale wysyłam wciąż fluidki i oko mam na wszystko [emoji6]

Trzymam kciuki za Was bardzo mocno [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png
Ja tez mam nadzieję że się dowiemy kto zamieszkuje twój brzusio. Mała księżniczka by się przydała w Twoim męskim swiecie[emoji8] Najważniejsze że wszystko dobrze. Jak ten czas leci...

1usavcqgt1dml95x.png

To jak to jest z tymi testami ?? Pokazywał mi od zeszłego piątku ze bede miec owulacje a w zeszły poniedziałek pokazywał ze mam ? I staraliśmy sie cały poprzedni weekend aż do wtorku a z temperatury wyszło ze
Miałam teraz owulacje w piatek albo sobote ... normalnie zgłupiałam
Renia czasem jest tak że jest. Najpierw mała owulacja a później kolejna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kocham :-D ten jest moj :-)
Uwielbiam je, kocham, pawam do nich miłością :-) i rosną :-)
Ten biały ma rok :) był w spoczynku i niedawno zakwitł znów :-) i juz ma miesiąc te kwiatuszki i jak sztuczne wyglądają :-)
A ten fioletowy dostałam na dzień kobiet :-) od męża

Wogole ja kwiaty uwielbiam :)
Zazdroszczę, u mnie się nie trzymają:/

Do góry