reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja siary też nie mam nic,a nic. :p
Ja dzisiaj korzystałam z pogody i cały dzień na dworku ,także idę się byczyć :D

Emkamat super dobre wieści,tak trzymać ;)

reklama
Dlatego ja do stanika wkładam sobie waciki kosmetyczne. I śpię w topie w którym też mam wkładki. Jakoś tak lepiej się wtedy czuje. Ja gdzieś słyszałam że gdy jest wydzielany hormon szczęścia to więcej tego mleka leci. Nie wiem ile w tym prawdy. Ale ostatnio całowalismy się z mężem dosyć namiętnie (bo o seksie nie ma mowy niestety) to zaczęło mi tak mleko lecieć że to szok. Może coś jest w tym że hormon szczęścia i tak dalej haha

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja muszę być mega nieszczęśliwa [emoji12]bo mi ani w pierwszej nie leciało ani teraz a laktację miałam taką,że mogłam bliźniaki wykarmić

u mnie też suchutko. Raz czy dwa jak nacisnęłam to kropelka poleciała i od tamtej pory susza... może się rozkręci

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Ja tez bylam dzisiaj na usg III trymestru ale niestety córeczka tak sie ulozyla ze nie bylo szans na zrobienie zdjecia:(Najlepsze jest to ze wczoraj bylam u mojego gina prowadzacego ciaze który na swoim aparacie wymierzyl ponad 1800g a dzisiaj wyszło 1572g takze widać jakie znaczenie ma dobry sprzęt i umiejetnosci specjalisty.A roznica jest ogromna..az mnie to zdziwilo ze tak duza roznica.

Do góry