reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny pomocy !!!! Oczywiscie dzis przyszla @ rano no i teraz czulam jakies dziwne wyplyniecir ide do lazienki oczywiscir okres ok jest a na podpasce oprocz tego cos czerwonego gluciastego!!! Nigdy tego nie mialam :( co to moglo byc ????
Ja mam zawsze takie skrzepy...ale to chyba normalne, więc się nie martw

reklama
Brzydko powiem: gowno się dowiedziałam! Wydana kasa na wizytę na marne!
Dr który mnie prowadził kazał przyjść na usg w 8dc i brać aromek cały czas, ten dzisiejszy ( bo mój miał komplet) powiedział, że przy 30 dniowym cyklu to spokojnie w 13dc mam przyjść i ze tabletki to góra 5 dni mam brać. I teraz k..wa nie wiem czy brać czy nie brać??? W pn znów wydań 170 za wizytę i 140 za hormony potwierdzające owu. Jestem wściekła! Pecherzyk póki co jest po obu stronach, dominującego jeszcze Nie ma ale znając życie będzie po stronie niedroznej! Po holere mam prg, lh i E2 robić jak myślałam że przy usg mi powie czy owu jest czy nie ma. I o żadnym zastrzyku nie mówił. Jestem k..wa wściekła i rozczarowana !
Heej!
Od którego dnia cyklu miałaś brać aromek?

Dziewczyny pomocy !!!! Oczywiscie dzis przyszla @ rano no i teraz czulam jakies dziwne wyplyniecir ide do lazienki oczywiscir okres ok jest a na podpasce oprocz tego cos czerwonego gluciastego!!! Nigdy tego nie mialam :( co to moglo byc ????
Zylwia, ja mam czasem skrzep wielkości kurzego jajka! Zwłaszcza po jakimś wysiłku, wtedy potrafi chlupnąć...

I te leki do stymulacji do kiedy brałaś? Ile czasu to wszystko trwało (począwszy od 1 wizyty do transferu) i ile wyniosła Cię cala procedura?
Cala procedura z pierwszym transferem ok 13000, leki do stymulacji 900 zl, leki po tranferze 500 zl, i teraz crio transfer 1800 i leki ktore dzisian wykupilam do transferu 500 zl. Cala procedura miesiac. Stymulacja trwala niecale 2 tyg. Punkcja byla w 19 dc a transfer 24 dc.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Zylwia, ja mam czasem skrzep wielkości kurzego jajka! Zwłaszcza po jakimś wysiłku, wtedy potrafi chlupnąć...
No wlasnie ja bylam na cala noc w pracy(bardzo ciezka nocka) i jak wrocilam o 8 to spac mi sie nie chcialo i brzuch bolal bo @ wiec polecialam pozalatwiac sprawy na miasto a pozniej wzielam sie za mega sprzatanie i pol dnia sprzatalam i dopiero wlasnie jak siadlam to sie to stalo....ale nie przypominam sobie zebym miala cos takiego kiedys,wystraszylam sie...

Dziekuje za odpowiedzi !!! Jestescie niezastapione:tak:;););)

No wlasnie ja bylam na cala noc w pracy(bardzo ciezka nocka) i jak wrocilam o 8 to spac mi sie nie chcialo i brzuch bolal bo @ wiec polecialam pozalatwiac sprawy na miasto a pozniej wzielam sie za mega sprzatanie i pol dnia sprzatalam i dopiero wlasnie jak siadlam to sie to stalo....ale nie przypominam sobie zebym miala cos takiego kiedys,wystraszylam sie...

Dziekuje za odpowiedzi !!! Jestescie niezastapione:tak:;););)
Zylwia, jeszcze wyrażę swoje zdanie. Ja podeszłabym do 3 IUI. Po tym, o ile finanse by pozwalały przeszłabym krok dalej - ivf.
Ale decyzję musisz podjąć wspólnie z mężem. My tu na forum możemy wyrazić swoje zdanie, ale to do Was należy ostatnie słowo.

reklama
Mnie też pare razy zdarzyło się coś takiego więc się nie przejmuj.

Do góry