reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
dziś bylam robić paznokcie u kosmetyczki. ma synka, ur 2.01.2007, który ma 92 cm dł i wazy 11 kg:szok: jak dla mnie wygląda na 1.5 roku, tylko buźka ma wygląd półroczny:-)

:-D:-D:-D .... niezły numer hehehe .... to my wcale aż do takich duuuuużych nie należymy :laugh2:;-), więc ... spoczko :cool2::-);-)

O rety, Elu, przecież to wielkolud :szok: A rodzice są tacy wielcy, że dzieciaczek miał po kim odziedziczyć taki wzrost i sporą wagę?

Nowe dane Dominika:

30/07-9,650kg

Przez miesiac przytyl 450g:confused:,a lekarka powiedziala ze ma isc na diete bo za duzo przybiera.Chyba oglupiala ze bede glodzic pol-roczne dziecko tylko dlatego ze nie podobaja jej sie wymiary w tabelce i przekroczyl jakas kreske:dry:.

nasza lekarka tez cos wspominala o diecie dla Hani:wściekła/y: ale jak jej nie dac jesc jak glodna? wazyla miesiac temu 8,2kg i 68 cm wzrostu! co za lekarze z tych lekarzy?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dziewczyny nie martwcie się. O diecie można zacząć myśleć jak dziecko już chodzi i dużo się rusza a mimo to nie chudnie. A takie maluszki jak mają spalić te wszystkie kalorie skoro siedzą w miejscu. Mojej siostry dzieciaki jak były mniej więcej w tym wieku co nasze to wyglądały jak księżyce w pełni :-D, a teraz szczuplutkie i bez żadnych problemów z nadwagą. Nie dajmy się zwariować. Mój Antoś zalicza się raczej do kruszynek, ale mama mała, tato chudy, więc nie ma po kim być pulpecikiem:tak:.

Do góry