reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Narzekałam na brak objawów to teraz czuję się jak na @, jutro planowo wypada, mam wrażenie że zaraz dostanę i leci ze mnie woda, ehh nigdy człowiek spokojny nie będzie, jeśli zarodek był 6 dniowy to może zrobić test 9 dpt? Co myślicie?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mialam wode, gdy sie udalo. A co do uczucia jak na @, to nawet na forum Novum embriolog odpowiadal, ze takie uczucie maja zarowno te dziewczyny, ktore sa w ciazy jak i nie sa, wiec po tym nic nie mozna stwierdzic. Test sikany 9dpt? Mozesz robic, raczej powinien wyjsc, ale jakby nie wyszedl, to sie nie stresuj, bo to tylko sikacz i roznie z nimi bywa, a to wciaz wczesny etap.

jesli chodzi ozaparcia...to probowalam juz nawet pic tego obrzydliwego gluta colon c...niewiele sie zmienilo wiec sie juz nie katuje...jem sliwki,pije duzo wody a i tak jestem jak nadmuchany balonik:no:w moim przypadku do zaparc dolozylo sie odstawienie papierochow i kawy w duzej ilosci...siedzaca praca tez nie pomaga:(

Dziewczynki moje kochane!!!!mamy jednego maluszka.drugi nie dal rady.wszystko jest w porzadku.slyszelismy serduszko.:)doktor nie wie skad te plamienia.wedlug niego wszystko jest w najlepszym porzadku.mam sie nie martwic.latwo powiedziec
Super tak się cieszę już zawał miałam, gratulacje mamusiu, ale Ci już też zazdroszczę :-) proszę o zdjęcie

reklama
Do góry