reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hey.
Przygarniecie człowieka? [emoji6]
Tak w skrócie... syn lat 10 ,od lat wielu starania o drugie .... kiepskie nasienie,po suplementacji i kuracji clo morfologia nie zbyt dobra a w dodatku w dużej ilości wady główki u plemniorów .. udawało się zajść ale tylko na chwilę no i zaliczylam też ciążę pozamaciczna ... w każdym razie u mnie wszystko jest książkowe,w styczniu miałam laparoskopie zwiadowczą z hromotubacja- jest idealnie ... teraz cykl na luzie a w maju podchodzimy do pierwszej iui ... lekarze wierzą w powodzenie po selekcji żołnierzy - zobaczymy [emoji58]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Witam [emoji3] i życzę powodzenia [emoji3]

reklama
Gooossia17 za pierwsze owocne podejście i pamiętaj bez stresu &&&

Angelawwa i Cikulinka &&& za wasz podgląd.

Meg86 &&& za wysoką betę!!!

Panierkaa90 &&& za pozytywny test i dobre wiadomości u lekarza

Anula88 witaj wśród nas i powodzenia :)

39f8egz2yx0jwf3r.png

Hey.
Przygarniecie człowieka? [emoji6]
Tak w skrócie... syn lat 10 ,od lat wielu starania o drugie .... kiepskie nasienie,po suplementacji i kuracji clo morfologia nie zbyt dobra a w dodatku w dużej ilości wady główki u plemniorów .. udawało się zajść ale tylko na chwilę no i zaliczylam też ciążę pozamaciczna ... w każdym razie u mnie wszystko jest książkowe,w styczniu miałam laparoskopie zwiadowczą z hromotubacja- jest idealnie ... teraz cykl na luzie a w maju podchodzimy do pierwszej iui ... lekarze wierzą w powodzenie po selekcji żołnierzy - zobaczymy [emoji58]

Witamy, z mężem mamy podobny problem, właśnie jedziemy na pierwsza iui? Mogę zapytać jakie mąż brał leki?

Witamy, z mężem mamy podobny problem, właśnie jedziemy na pierwsza iui? Mogę zapytać jakie mąż brał leki?
Powodzenia ! Trzymam kciuki ! Miał kuracje 3 mc z Clo i 2x dziennie profertil ... poprawiło się oczywiście ,ale dalej do perfekcji troszkę daleko ..

Dziękuję za miłe powitanie .... właśnie umowilam wizytę w klinice na 26.04 .... przed wizytą muszę zrobić kilka badań w Labo :)

Gosia stres jest? Daj później znać co i jak .. no i jak.sytuacja z żołnierzami wyglądała ...

Angela,Cikulinka kciuki za dorodne jajeczka ... stymulacja clo była? Czy gonal ?

Meg kciuki za betę:) !

Panierka udanej wizyty ....

Powodzenia ! Trzymam kciuki ! Miał kuracje 3 mc z Clo i 2x dziennie profertil ... poprawiło się oczywiście ,ale dalej do perfekcji troszkę daleko ..

Dziękuję za miłe powitanie .... właśnie umowilam wizytę w klinice na 26.04 .... przed wizytą muszę zrobić kilka badań w Labo :)

Mój mąż był 2 mc na cło i do tej pory jest na prodertilu. Praktycznie wszystkie parametry się poprawiły tylko nie ten o prawidłowej budowie. Lekarz nam powiedział, ze marne szanse aby się polepszyło.

Gosia stres jest? Daj później znać co i jak .. no i jak.sytuacja z żołnierzami wyglądała ...

Angela,Cikulinka kciuki za dorodne jajeczka ... stymulacja clo była? Czy gonal ?

Meg kciuki za betę:) !

Panierka udanej wizyty ....

Jest stres, żołnierze to elitarna jednostka 1% z 225 milionów. ;)

reklama
Do góry