Roksii89
Fanka BB :)
Będzie chciał u mamusi najlepiejTeraz to zostaje tylko modlitwa i wiara w to że będzie chciał ze mną zostać!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie chciał u mamusi najlepiejTeraz to zostaje tylko modlitwa i wiara w to że będzie chciał ze mną zostać!
Witaj ja od 2dc bralam estrofem 3x1. Wizyta 13dc i od 14dc estrofem3x1, encorton 1x1, duphostan 3x1 i crinone. Transfer jutro 19dc [emoji4] tez pytałam sie lekarza o to odmrazanie i powiedzial ze rzadko sie to zdazaWitajcie Dziewczyny, chciałam Was zapytać jak wyglada przygotowanie do transferu mrożonego zarodka- w którym dniu cyklu powinnam pójść na wizytę , czy bralyscie jakieś leki przed lub po i od którego dnia,czy robilyscie jakieś dodatkowe badania?A czy jest możliwość żeby zarodek nie przetrwał odmrażania i co wtedy się dzieje ( mamy 2 mrozaki)
no widzisz a mi przed punkcja nikt nie powiedzial z kliniki nic na ten tematZ tego co słyszałam od lekarza i od farmaceuty ibuprofen może blokować implantacje zarodka podczas starań o dzieciątko.
Ja brałam z klinikiHej dziewczyny mam pytanko czy po transferze brałyście L4 z kliniki czy od lekarza rodzinnego?
no widzisz a mi przed punkcja nikt nie powiedzial z kliniki nic na ten temat![]()
Teraz tylko pozytywne myślenie, musi być dobrzeWłaśnie dzwonili z kliniki ze żaden zarodek z pozostawionych nie osiągnął stadium blastocysty i że nic się nie udało zamrozić!!! Jest tylko ten który jest we mnie!!! I też nie wiem jak się rozwija!!! Ale wierzę w niego bardzo!!!
No właśnie a mi doktor kazała zapisać się tylko 14dnia cyklu na monitoring cyklu. Bez leków żadnychWitaj ja od 2dc bralam estrofem 3x1. Wizyta 13dc i od 14dc estrofem3x1, encorton 1x1, duphostan 3x1 i crinone. Transfer jutro 19dc [emoji4] tez pytałam sie lekarza o to odmrazanie i powiedzial ze rzadko sie to zdaza
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom