Evelin83
Fanka BB :)
GratulujeDziewczyny jest beta.....
13dpt 622,1
Progesteron trochę niski
12,92
SZOK SZOK SZOK![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujeDziewczyny jest beta.....
13dpt 622,1
Progesteron trochę niski
12,92
SZOK SZOK SZOK![]()
GratulacjeDziewczyny jest beta.....
13dpt 622,1
Progesteron trochę niski
12,92
SZOK SZOK SZOK![]()
A masz jakieś objawy ? Plamienia, ból jednego jajnika ? Kurczę może podjedziemy do szpitala opowiec o tej becie spadającej. Może tam coś wypatrzą?Ze powyżej 1000 powinno byc widac , wiec ciąża moze rozwijać sie gdzie indziej
Dziewczyny 13 dpt beta 232
14 dpt beta 201
15 dpt beta 278
19 dpt beta 1174
Co o tym myślicie ???
Miałam robione usg nic nie było widac![]()
Ja bym zapłodniła wszystkie i jesli zostaną do mrożenia to zawsze możesz zrobić potem tak - jesli nie zdecydujecie sie na dawstwo - ze przeniesienie mrozaczki do kliniki np w Czechach. A tam można zarodki zniszczyć. W Polsce nie można.Jak sobie trochę poczytałam forum to dziewczyny tez pisza ze z 6 zapłodnionych 4 przezywają i niektóre nie przezywają zamrożenia. A co jeśli nasze nie przeżyje i kolejny miesiąc czekania i kolejna porażka i kolejne 4000. Gdybym była milionerka nie miałabym takiego dylematu. To wszystko jest takie trudne. Jeszcze dodatkowo na stymulacji, płakać mi sie chce normalnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zapładniają wszystkie np jak pacjentka ma skoczone 35 lat.Wg najnowszej ustawy można zapłodnić tylko sześć komórek jajowych i z tego może powstać sześć zarodków, niektóre kliniki zamrazaja niezaplodnione komórki jajowe, są jakieś odstępstwa ale to w szczególnych przypadkach zapladniaja więcej bo czynnik chorobowy może eliminować zarodki co w efekcie może skutkować ich brakiem, ja mialam 20 komórek jajowych pobranych, i tylko sześć zapłodnionych![]()
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jest beta.....
13dpt 622,1
Progesteron trochę niski
12,92
SZOK SZOK SZOK![]()
Nie idę mam zabronione przez samą siebie heheh pójdę tylko na betę i 19 na wizytę co będzie to będzie sama nic nie mogę zmienić ale będzie dobrze musi być nie ma innej opcji ja tam widzę już dwie fasolki z bijacymi pięknie serduchami, a moja mama widzi trójeczke hehe
Dziewczyny jest beta.....
13dpt 622,1
Progesteron trochę niski
12,92
SZOK SZOK SZOK![]()
Tak cicho na to liczę ale znowu mam plamieniaRoksii89 to będzie wtedy Twój 23dpt myślisz będą już serduszka?
To dopiero początekPomocy dziewczyny ! Miałam bardzo niespokojna noc, przy podcieraniu papier jasno- różowy , co prawda żadnej krwi narazie, jak aplikowalam luteine myślałam że zasłabne, ale na apilkatorze nic na szczęście, dzisiaj wypada dzień @, czuję jakbym zaraz miala dostać... Powiedzcie mi że to jeszcze nie koniec?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom