Ej no! Jak będziesz musiała buszujacego malucha mieć cały czas na oku będzie jak znalazł!!Ja bardzo intensywnie trenuje wtedy miesnie galek ocznych [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej no! Jak będziesz musiała buszujacego malucha mieć cały czas na oku będzie jak znalazł!!Ja bardzo intensywnie trenuje wtedy miesnie galek ocznych [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: szafa-maluszka.pl[emoji7] skąd te ciuszki??? Daj linka!
Nie znam wyników glukozy. 1,2 to jeszcze nie io, ale wyrzut dość taaki, po prostu kontroluj co jakiś czas
Ej no! Jak będziesz musiała buszujacego malucha mieć cały czas na oku będzie jak znalazł!!
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: szafa-maluszka.pl
Ej no , ja już zachorowalam na te ciuszki , proszę więcej nie pokazywać.
Ja tak sobie siknelam dzisiaj 2 dni albo jeden przed, ale biel , czekam na @. Temperatura dzisiaj poszła w dół to tak jak pisałam jutro albo środa przyjdzie i wtedy lecę na wyniki i za 10 dni na monitoringKtora testuje na dniach? Nie widzialam ostatnio tabelki.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom