reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czułość 25 mIU

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

To całkiem calkiem chyba. Ja zdecydowanie widzę 2 kreskę na tym drugim zdjęciu więc jest dobrze. Nie martw się Kochana. Jutro powtórzysz i już będzie widać bardziej, w piątek to już 2 krechy będą i potem to tylko formalnośc.
A co do tego że jeździsz taki kawał żeby sensacji nie wzbudzać to Cię doskonale rozumiem. Sama pochodzę z małej miejscowości i jak coś się działo to moja rodzina wiedziała o wszystkim a oprócz rodziny znajomi i znajomi znajomych...

Witajcie,
nie wiem czy dobrze trafiłam.W zeszły wtorek miałam transfer zarodka.Testuje w przyszły wtorek,ale zaczynam wariować.... Troche pobolewa mnie brzuch jak na @, mam zachciewajke na sernik i od wczoraj placzliwe dni:( Boje sie ze to zwiastuny nadchodzacej @.... Wy jakie mialyscie objawy?Czulyscie sie jak na miesiaczke? Czy nic jej nie zwiastowalo?

Czułość 25 mIU

Nie wiem czy pamiętasz mój test z soboty czułość 25 a ta druga kreska wcale nie była taka super gruba i czerwoną była owszem widoczna ale pomysl jak w sobotę byłam taka kreska a ja za 48h zrobiłam betę i wyszła prawie 700 to w sobotę musiało być z 350 jak nie więcej, więc kreska na teście powinna być aż bordowa a dużo jej brakowało do tej pierwszej jeśli chodzi o barwę...Także spoko luz wszystko jest gitara beta dziś już ładna by była ale poczekaj do piątku to będzie większą radość :tak:

Nie wiem czy pamiętasz mój test z soboty czułość 25 a ta druga kreska wcale nie była taka super gruba i czerwoną była owszem widoczna ale pomysl jak w sobotę byłam taka kreska a ja za 48h zrobiłam betę i wyszła prawie 700 to w sobotę musiało być z 350 jak nie więcej, więc kreska na teście powinna być aż bordowa a dużo jej brakowało do tej pierwszej jeśli chodzi o barwę...Także spoko luz wszystko jest gitara beta dziś już ładna by była ale poczekaj do piątku to będzie większą radość :tak:
Jak dobrze że Was mam!!! [emoji173] [emoji173] [emoji173] na dworze słońce i mnie na duszy jakby cieplej, do piątku wytrzymam i wierzę w moją małą kropeczkę;)

Wolisz stresowac sie wynikiem przeklamanych sikancow?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jak Ty się czujesz w ogóle?
Masz jakieś objawy. Z tego co pamiętam to chyba już przeszłas datę w której powinna zacząć sie @ ?
Ja mam straszne rozchwianie emocjonalne. Ciągle płacze. Wczoraj nawet w pracy się poplakalam na spotkaniu z nowym szefem. Masakra.
Trochę mnie boli brzuch jak na @ a jej termin jest też na piątek.
Poza tym to ok ale te dawki hormonalne dają mi popalić.

Witajcie,
nie wiem czy dobrze trafiłam.W zeszły wtorek miałam transfer zarodka.Testuje w przyszły wtorek,ale zaczynam wariować.... Troche pobolewa mnie brzuch jak na @, mam zachciewajke na sernik i od wczoraj placzliwe dni:( Boje sie ze to zwiastuny nadchodzacej @.... Wy jakie mialyscie objawy?Czulyscie sie jak na miesiaczke? Czy nic jej nie zwiastowalo?
Ja mam dokładnie tak samo.
Transfer miałam 3.04 czyli dzień przed Tobą.

reklama
Do góry