Emilianka6966
Fanka BB :)
Czułość 25 mIUJa też tu widzę cieńtakże coś się dzieje. A dobry (w sensie czuly) miałaś ten test ? X
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czułość 25 mIUJa też tu widzę cieńtakże coś się dzieje. A dobry (w sensie czuly) miałaś ten test ? X
Dziewczeta, ale dzis napiecie w kalendarzu, zycze wszystkim wszystkiego pozytywnego i samych dobrych wiesci️
️
️
️
️
Jak dobrze że Was mam!!! [emoji173] [emoji173] [emoji173] na dworze słońce i mnie na duszy jakby cieplej, do piątku wytrzymam i wierzę w moją małą kropeczkęNie wiem czy pamiętasz mój test z soboty czułość 25 a ta druga kreska wcale nie była taka super gruba i czerwoną była owszem widoczna ale pomysl jak w sobotę byłam taka kreska a ja za 48h zrobiłam betę i wyszła prawie 700 to w sobotę musiało być z 350 jak nie więcej, więc kreska na teście powinna być aż bordowa a dużo jej brakowało do tej pierwszej jeśli chodzi o barwę...Także spoko luz wszystko jest gitara beta dziś już ładna by była ale poczekaj do piątku to będzie większą radość![]()
Ale jak Ty się czujesz w ogóle?Wolisz stresowac sie wynikiem przeklamanych sikancow?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dokładnie tak samo.Witajcie,
nie wiem czy dobrze trafiłam.W zeszły wtorek miałam transfer zarodka.Testuje w przyszły wtorek,ale zaczynam wariować.... Troche pobolewa mnie brzuch jak na @, mam zachciewajke na sernik i od wczoraj placzliwe dniBoje sie ze to zwiastuny nadchodzacej @.... Wy jakie mialyscie objawy?Czulyscie sie jak na miesiaczke? Czy nic jej nie zwiastowalo?