magda1208
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 Cieszę się kochana z twojej wizyty. Dziękuję za cenne informacje. Pozdrawiam
@Czajak Co u ciebie. ?
@Czajak Co u ciebie. ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
porzeczka i bardzo dobrze że wkońcu wzięłaś l4, teraz powinnaś mieć czas dla Siebie, najważniejsze że jest ok, gratuluję poziomu nkKwiatuszku wszystkiego dobrego.
Ja wracam od Maliny l4 jest od dziś usg nie miałam ale moja optymistyczna Malina się nawet tym nie przejeła poznałam drugą twarz naszego lekarza usmiechnięta sympatyczną i otwartą fajnie...
Wyniki badań w miarę wyszedł mi IMK ten odrzut 2,8 norma do 2,5 stosyunek th1/th2 intrerlekuina 10 - 997 norma od 1500 i jeszcze wskaźnik TNF /IL-10 0,70 a norma od 02-0,5 reszta ok a homocysteina 3,8 przyznałam się do metyli ale powiedział ze wyniki w miarę dobre i ze to zasluga miedzy innymi encortonu oczywiście homocysteiny metyle
Ps znajace wiedźmę w recepcji tak mnie wkurzyła że az ciśnienie mi skoczylo
@susana co ty na te wyniki wiem ze się orientujesz
@magda1208 nk po encortonie spadły mi z 14 % na 8 % a brałam od pozytywnego trzymam za was kciuki
Funiu dziś ataku staraczki nie będzieHej dziewczyny bylam dzis u endo(znalazalam jeszcze innego szybciej i przede wszystkim taniej niz w lux medzie)
I powiedzial,ze nie bedziemy tego leczyc bo tarczyca zachowuje prawdilowe funkcje.
W ciazy mam czesciej badac tsh i ft4.
Na usg obraz prawidlowy,w jednym miejscu bylo cos ,nie guzek na ok 3mm*3mm.
Powiedzial tez ,ze nie sadzi aby tarczyca byla przyczyna moich niepowodzen.
Takze narazie postapie wg jego zakecen a dalej zobaczymy[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom