G
gość 5
Gość
Gratulacje! To teraz będziesz spokojniejsza :*Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! To teraz będziesz spokojniejsza :*Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Dzieki wielkie. Tylko tak sie dziwie, ze lekarz powiedzial ze ona jest super, ze na 5 z plusemKochana Husan miala 1 blastocyste 7 dniowa spisana na straty w 6 dniu ale lekarz dal jej szanse i 7 dnia stala sie piekna blastka a od ponad 2 tygodni Kubus jest juz na swiecie takze glowa do gory i mysl pozytywnie![]()
Popieram! Nie czekaj. Uwierz kobieto kochana, ze jestes w ciazy! Podziel sie radoscia z rodzinka!My powiedzieliśmy jak był pecherzykpochwal się na świeta, będzie to najlepszy prezent, teraz będzie tylko lepiej
![]()
To beda magiczne swieta Bozego Narodzenia babeczkiwszyscy by się ucieszyliale decyzja należy do was
na zimę będziemy już miały swoje dzieciaczki
![]()
Super, ze juz sie rusza Gosia, dobre wiesci. Trzymamy kciuki zeby tak bylo!Jak dobrze pojdzie to 17 maja zaczne table wiec gdzies w czerwcu bedzie final owocny w dzidzie![]()
Dziewczny ja już po wizycie i tak jak sie spodziewałam w piątek punkcja. Lekarz stwierdził ze takiego urodzaju dawno nie miał i czy nie odczuwam bólu. Pęcherzyków jest około 40-45. Punkcja w 12 dniu cyklu po 8 dniach stymulacji i dwóch bez zastrzyków. Przed chwila wzięłam Ovitrell. Tak sie boje co z tego wyniknie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom