reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Witam się i ja z zasypanej mokrym śniegiem Warszawy :( jest naprawdę wstrętnie za oknem:(
Za to noc miałam dobra, spałam od 23 do prawie 8 z dwoma pobudkami tylko :)
Dziś spędzam dzień sama z moim synem bo jest ostatni dzień ferii, trochę będzie inaczej niz zwykle :)
A jutro skończę 29 tc:)

reklama
Czesc Dziewczynki, pod Warszwa spadl snieg i dalej choc juz lekko pruszy. Ja spalam mocno ponad 9 godz.raz do wc w nocy wstalam-moze organizm walczy z przeziebieniem. Obudzil mnie synek rozpychaniem. Wczoraj u Tesciow byl bardzo spokojny. Tesciowa mocno nacisnela mi na brzuch bo chciala poczuc kopniecie ale Maly nie chcial. Potem cos mnie bolala przez dluzszy czas, wystraszylam sie i zwrocilam jej uwage, to sie obrazila. Jak wracalismy juz do domu to w samochodzie byl aktywny i wieczorem tez.
Ja nie mam ochoty na jedzenie. Zjem cos bo proszki musze wziac. A kawe normalna pijecie czy inke?

Dzień dobry!

Witam się już na spokojnie po świętach :)
Jak u Was minął ten szalony czas? Ja przyznam się, że jeździłam po rodzinie, mieliśmy gości itd także było wręcz wyczynowo :D ale czuje się dobrze, w poniedziałek będę miała kontrolę i mam nadzieję, że będzie ok. Gdyby nie teściowa to święta byłyby super ale i tak nie narzekam, bo nie będę się chorą babą przejmować :D

Justyna - co do kawy to ja piję normalną, niestety po ince tak wymiotuje że szkoda gadać. A dodam, że w drugą stronę smakuje jak ***** :p

Czy któraś z Was planuje kupić badź ma otulacz bambusowy? Rzeczywiście jest różnica w przytulności i jakości?
Bo zastanawiam się czy córce na lato nie kupić, do spania na działce, w wózku itd zawsze ją przykrywam czymś ultralekkim żeby w bezpośrednim słońcu nie leżała. Warto? Bo ceny są szalone :D

Justyna, ja od jakiegoś miesiąca pije normalna kawę, wcześniej mnie odrzucało. A teraz bym co chwile pila najchętniej ;) Inki nie mogę bo zawiera gluten niestety.
Wkurza mnie takie dotykanie brzucha, nie pozwoliłabym. Sama tez nigdy żadnej koleżanki po brzuchu nie dotykałam, glupi zwyczaj strasznie. A słyszałam historie od kolezanki, ze obca baba w autobusie bez pytania położyła jej rękę na brzuchu :szok:

Wlasnie poczytałam o tych bambusowych otulaczach i fajnie to :) tylko faktycznie dość drogie.
Marcysia, a jak się nazywały te takie otulacze co kiedyś pisałaś o nich co dzieci wyglądają w nich jak kokoniki takie? :)

Są dwa polecane otulacze:
Woombie
I Polskiej firmy Tulik.
Ja się jednak zdecydowałam na polski Tulik. Jest super, trochę tańszy. Ale oba bardzo podobne z tego co wywnioskowalam

Hej dziewczyny :) noc mialam spokojna ;) 2 razy pobudka tylko :) po swietach jestem przejedzona i musze wrocic do normalnosci :) cisnienie mam ostatnio znow wyzsze :( chyba przez to obzarstwo, ale na szczescie po lekarstwie mi spada.

Zaliczylam z rana mala wyprawe do lidla po ciuszki dla malej :) polecam sa sliczne :D

Dzien dobry .[emoji4][emoji4]
Jejku ale dzisiaj bede miec dzien hahaha. Przed swietami tak zaszalalam ze wydalam ponad tysiac na zakupy przez internet do wyprawki . Dzisiaj bede miec caly dzien kurierow. Od 8 juz 2 było. A ma byc ich duzo wiecej .[emoji23][emoji23][emoji23] milego dnia . Moj bedzie mily hahah tyle rzeczy przyjdzie [emoji23]

reklama
Do góry