No chyba właśnie dlategoRob rób, jak dlaczego miało się udać?? Bo bardzo tego pragniecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No chyba właśnie dlategoRob rób, jak dlaczego miało się udać?? Bo bardzo tego pragniecie
Trochę się to mija z celem...
wrzucałam niedawno grafikę, a @gabrika opis, ale już nie odkopie
Ja to olewam [emoji12]
I tak powinien się mąż zachować [emoji8] jeszcze będziecie mieli dzidziusia
Mnie też kilka dni już ćmią jajniki, dzisiaj brzuch mnie trochę pobolewał.
Jak ładniezazdroszczę, przy mnie wszystkie kwiatki umierają życiem tragicznym, nie mam ręki
![]()
To teraz czekamy
Może się opóźni? A który masz dziś dc?
Czekam na wieści!
U mnie dziś 9dpo, poszła znowu w góręlutealna trwa 15 dni, więc pewnie w piątek lub sobotę zacznie już spadać...
![]()
![]()
Gratulacje córeczki [emoji182] [emoji173]Hej Laseczki...
Ja dziś po wizycie
20+5tcSerduszko, nereczki, główka, i wszystko inne OK!! Maleństwo waży prawie 400 gram [emoji14]
Tak jak ostatnio myśleliśmy, po drodze siurek odpadł!!! i będzie dziewczynka!! Aaaaa!!!!!!![]()
<3 <3
Prawie 6kg do przodu![]()
Pięknie rośnijcie zdrowo[emoji177]Sparky piękny brzusio!!!
Iza Gratuluję śliczny kropcio!!
U mnie 20 tydzień już bardzo widoczny
Zobacz załącznik 803065 Zobacz załącznik 803067 10 kg na plusie![]()
Aaaaaa, GratulacjeHej Laseczki...
Ja dziś po wizycie
20+5tcSerduszko, nereczki, główka, i wszystko inne OK!! Maleństwo waży prawie 400 gram
Tak jak ostatnio myśleliśmy, po drodze siurek odpadł!!! i będzie dziewczynka!! Aaaaa!!!!!!![]()
<3 <3
Prawie 6kg do przodu![]()
@Izabela90 super! Życzę szczęśliwej ciąży, innej opcji nie ma :*
@Emzilka a jednak, o matko... oby u nas siur nie odpadl haha, już przyzwyczajona do myśli o synu [emoji14]
@NeSSi fajny brzusiiolek, nie widać 10kg na plusie
U mnie -1kg póki co...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom