Czarnego terieraPanik na zdjęciu masz sznaucera olbrzyma czy czarnego teriera rosyjskiego?
[emoji127] 28.10.2017

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czarnego terieraPanik na zdjęciu masz sznaucera olbrzyma czy czarnego teriera rosyjskiego?
[emoji127] 28.10.2017
Takich korelacji juz nie znam wiec nie pomogęA Inhibina B wynik 5 może być powodem do zmartwień? AMH 7,71
W którym jesteś tygodniu? Też bym już oddała się szalenstwu zakupów dla malutkiej ale boję się zapeszyc. To dopiero 17 tydzień. Po polowkowym usg zacznę nieśmiałe zakupy![]()
Piękne stworzenie i moje marzenie. Taki pojawi się u mnie w domu za jakieś 5 lat jeśli znajdę dobra hodowle. Jeśli się nie uda to biorę sznaucera olbrzyma. Kocham wszystkie sznauceryCzarnego teriera [emoji173]️
Kochana ja caly czas trzymam kciuki za Ciebie i Twoja piekna bete [emoji110]Kochana oczywiscie że ci się udało!!!! My tu cały czas to wiemy.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie możesz po prostu założyć drugiego profilu a tego zostawić?Dziewczyny proszę o pomoc nie mogę tego nigdzie znaleźć może wiecie jak skasować konto chce założyć nowe albo nick zmienić
Regulamin jest, że można mieć niby jedno kontoA nie możesz po prostu założyć drugiego profilu a tego zostawić?
TPiękne stworzenie i moje marzenie. Taki pojawi się u mnie w domu za jakieś 5 lat jeśli znajdę dobra hodowle. Jeśli się nie uda to biorę sznaucera olbrzyma. Kocham wszystkie sznaucery
[emoji127] 28.10.2017
Ruski to wyjątkowa rasa- mam jeszcze wyżła ale czarny to czarnyPiękne stworzenie i moje marzenie. Taki pojawi się u mnie w domu za jakieś 5 lat jeśli znajdę dobra hodowle. Jeśli się nie uda to biorę sznaucera olbrzyma. Kocham wszystkie sznaucery
[emoji127] 28.10.2017