Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
No no tez sie z niej smialam [emoji23] dobrze ze nie wesoly cycuszekO też je przedtem chciałam zamawiać, daj znać jak cycek w nich się prezentuje gdy przyjdą
Nazwa sprzedawcy fajna![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No no tez sie z niej smialam [emoji23] dobrze ze nie wesoly cycuszekO też je przedtem chciałam zamawiać, daj znać jak cycek w nich się prezentuje gdy przyjdą
Nazwa sprzedawcy fajna![]()
Ta pierwsza aukcja to ja sobie kupilam identyczne u siebie na ryneczku. Są mega wygodne jak dla mnie. Nie za ładne ale jakoś na wybory miss się teraz nie wybieram wiec narazie mi stykna.Nuner aukcji mojego hmmm beretu6694783764 nie jest to piękne ale do szpitala i na noc w sam raz. Kupie bialy i czarny.
5857443531 moze jeszcze ten bo z fiszbiną po domu.
6486871077 a te kazdy kolor na ,, wyjscia" co by wstydu nie bylo cycka wyjac![]()
Są tanie akurat na poczatek. A jak juz sie ogarne to pojde do mojego ukochanego esotique bo oni tam maja do karmienia
![]()

Łał, ale kobitaPo usg wszystko dobrze mala 1870 gram ,rosnie jak na drozdzach,odwrocila sie w koncu uff.Podobno podobna do tatusia,ale ja tam nic nie widze hah.No i wedlug przypuszczen poloznej bedzie 3800 na mecie
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Po usg wszystko dobrze mala 1870 gram ,rosnie jak na drozdzach,odwrocila sie w koncu uff.Podobno podobna do tatusia,ale ja tam nic nie widze hah.No i wedlug przypuszczen poloznej bedzie 3800 na mecie
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom