Jogo
Fanka BB :)
Ja zamawiałam z assos . PolecamMuszę pilnie kupić sukienkę na wesele , znacie może jakieś sklepy internetowe z kieckami dla ciężarówek ?
Na zalando szukałam ale nic ciekawego nie ma , a impreza za 2 tygodnie .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zamawiałam z assos . PolecamMuszę pilnie kupić sukienkę na wesele , znacie może jakieś sklepy internetowe z kieckami dla ciężarówek ?
Na zalando szukałam ale nic ciekawego nie ma , a impreza za 2 tygodnie .
Ja zamawiałam z assos . Polecam
Kochana, też mam taką listęTam są super tylko obawiam się że czasu za mało.
Dla przyszłych mam fajna strona na temat wyprawki dla bobo
Link do: Wyprawka - MamaGama: SPRAWDZONE i przydatne akcesoria dla mam i dzieci.
Kochana, też mam taką listęw wersji podstawowej i wypasionej
Oczywiście mam już milion rzeczy,których nie ma na liścieciężko się opanować
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale o maja biorę się bo to bez żartów 

Powodzenia!!!!SuperTo chyba się zgramy - ja za 14 dni od poniedziałku będę rodzić, Ty betować - przyjmujesz w takim razie mój brzuszek
![]()

Ja mam podobnie. Na początku ciąży odepchnęło mnie od słodyczy, a teraz ciągle mam ochotę. Jutro test z glukozą, już się trochę boję co wyjdzieJa mam imprezę za 3 tyg i stwierdziłam że za sukienka pojadę gdzieś za dwa tygodnie żeby poprzymierzać i zobaczyć w czym się będę dobrze czuła, bo na razie moje ciało intensywnie zmienia kształtypostaram się nie kupować snicersow i kinderków ale to jest dla mnie jak narkotyk. Nigdy nie przepadałam za slodyczami, a teraz jak narkoman
![]()
Ja mam imprezę za 3 tyg i stwierdziłam że za sukienka pojadę gdzieś za dwa tygodnie żeby poprzymierzać i zobaczyć w czym się będę dobrze czuła, bo na razie moje ciało intensywnie zmienia kształtypostaram się nie kupować snicersow i kinderków ale to jest dla mnie jak narkotyk. Nigdy nie przepadałam za slodyczami, a teraz jak narkoman
![]()

Ja od trzeciego trymestru też niestety ciągle mam smaka na coś słodkiego, czego przez 1,5 roku nie jadłamMAM to samo ciągle bym jadła słodkie obojętnie czy to ciasta; cukierki czy czekoladki . Aż dziwne że krzywa cukrzycowa wyszła w normie
I się zastanawiam czy aby na pewno w brzuszku siedzi Franio a nie Frania haha