reklama
E
Ewcia81
Gość
dobra ja zmykam i pisze
DOBRANOC wielkimi zebym ja to dobrze widizala i nie wracala zaraz
papappaaa
DOBRANOC wielkimi zebym ja to dobrze widizala i nie wracala zaraz
papappaaa
Agatka_BB
IX Lachon BB
Hej
Marki Nocne naklikaly mi 25 stron

wiec lece czytac...ciekawe ile mi to zajmie

Marki Nocne naklikaly mi 25 stron

To prawda siedzienie z dzieckiem w domu oprócz tego ze daje pełno radości to tez pełno zajęć. Po całym tygodniu mozna miec tego czasami serdecznie dość.Tylko sie czeka na 1-2 godzinki swobody zeby ktos wyreczył i mozna było detchnąc psychicznie.pzdr:-)
Agatka_BB
IX Lachon BB
Agatka to my możemy podac sobie ręce i może założymy pólsłomianek klub;-)Mojego też cał dzień nie ma w domu a jak sie pojawi to jeszcze do pracy sie loguje albo w ramach relaksu idzie sobie pograć. W zwykły dzień jakoś to znoszę ale w weekend walcze o nasz wpólny czas i jestem w tym bezlitosna a co rodzina dwie strony do czegoś zobowiązuje Sama sobie dzieci nie zrobiłam;-)
Cloe nie ma sprawy;-):-) czy ktos przylancza sie jeszcze do klubu polslomianek?;-)
, Mariusz mnie a nawet sukienki na wieszaku nie widział, pereł nie miałam, coś nowego, coś starego i coś pożyczonego
, coś niebieskiego ( to podobno na wierność małżonka ), buty w noc przed ślubem za oknem ale ja tego nie zrobiłam ( nie pamiętam nawet na co to miało być ), a pożyczone musi być od kogoś szczęśliwego w małżeństwie bo jak będzie ta osoba nieszczęśliwa to Ty jej nieszczęście weźmiesz.
Czytalam ze buty sie stawia na parapecie wtedy kiedy kupujesz zeby zamowic pogode na slub![]()

M poszedł sie kapac wiec mam chwilke na posiedzenie przy kompie bo juz marudzize cały wolny czas spedzam na klikaniu
Teraz słysze jak chyba baki puszczaw wannie a on mysli ze ja tego nie słysze
![]()
Hahahahaha buahhahaha

Oj mialam telefom i sie zagadalam,kanapek nie ma.Dopiero ide zrobic.A gdzie winko i swiece?
A moja wazy tez kolo 12 kilo i wydawalo mi sie ze malo....ale chuda nie jest i jak dla mnie to jest ok![]()
Mania super foteczki
Co do wagi dzieci, Jędrek waży 12,5 kg.
Wasze dzieci sa duzo starsze od mojego i jestem w szoku ze tak malo waza bo moj wazy ponad 13 kg

A słyszałyście o takim czymś że co pierwsze dziecko powie to takie rodzeństwo sobie woła, jak mama to siostrę a tata to brata, bo u mnie się sprawdziło![]()
OOOO MATKO to ja nie chce miec drugiego bo moje pierwsze powiedzialo BABA

Agatka_BB
IX Lachon BB
Witam dwie nowe mamusie:-) ale fajnie ze nasze gorono sie caly czas powieksza:-) tylko niektorzy wymiekaja przy Nocnych markach
;-)

Agatka_BB
IX Lachon BB
ide zrobic kawke przylaczy si e ktos?;-)
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
dzieńdoberek,
Maja oglada bajke, więc nadrobiłam nocne marki
baki w wannie to było najlepsze

Maja oglada bajke, więc nadrobiłam nocne marki

baki w wannie to było najlepsze

Podziel się: