reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra ja też zmykam :tak::tak: idź to mięcho przyprawiaj :tak::tak::tak: dobrej nocy życzę, a tym co rano wstaną dzień dobry mówię :tak:

reklama
To prawda siedzienie z dzieckiem w domu oprócz tego ze daje pełno radości to tez pełno zajęć. Po całym tygodniu mozna miec tego czasami serdecznie dość.Tylko sie czeka na 1-2 godzinki swobody zeby ktos wyreczył i mozna było detchnąc psychicznie.pzdr:-)

Agatka to my możemy podac sobie ręce i może założymy pólsłomianek klub;-)Mojego też cał dzień nie ma w domu a jak sie pojawi to jeszcze do pracy sie loguje albo w ramach relaksu idzie sobie pograć. W zwykły dzień jakoś to znoszę ale w weekend walcze o nasz wpólny czas i jestem w tym bezlitosna a co rodzina dwie strony do czegoś zobowiązuje Sama sobie dzieci nie zrobiłam;-)

Cloe nie ma sprawy;-):-) czy ktos przylancza sie jeszcze do klubu polslomianek?;-)

:-D, Mariusz mnie a nawet sukienki na wieszaku nie widział, pereł nie miałam, coś nowego, coś starego i coś pożyczonego :tak:, coś niebieskiego ( to podobno na wierność małżonka ), buty w noc przed ślubem za oknem ale ja tego nie zrobiłam ( nie pamiętam nawet na co to miało być ), a pożyczone musi być od kogoś szczęśliwego w małżeństwie bo jak będzie ta osoba nieszczęśliwa to Ty jej nieszczęście weźmiesz.

Czytalam ze buty sie stawia na parapecie wtedy kiedy kupujesz zeby zamowic pogode na slub:)

:szok::szok::szok:nawet nie wiedzialam o takich przesadach:szok: matkooo co za bzdura:szok:

M poszedł sie kapac wiec mam chwilke na posiedzenie przy kompie bo juz marudzi :wściekła/y:ze cały wolny czas spedzam na klikaniu :wściekła/y:
Teraz słysze jak chyba baki puszcza :-Dw wannie a on mysli ze ja tego nie słysze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hahahahaha buahhahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D alez sie usmialam:-D:-D:-D

Oj mialam telefom i sie zagadalam,kanapek nie ma.Dopiero ide zrobic.A gdzie winko i swiece?
A moja wazy tez kolo 12 kilo i wydawalo mi sie ze malo....ale chuda nie jest i jak dla mnie to jest ok:)

Mania super foteczki :tak::tak::tak::tak:

Co do wagi dzieci, Jędrek waży 12,5 kg.

Wasze dzieci sa duzo starsze od mojego i jestem w szoku ze tak malo waza bo moj wazy ponad 13 kg:szok: a nie jest jakis gruby....z tego wynika ze wzrostem jets na jeakies 2,5 roku:szok::-D wszyscy tak mowia zawsze jak go zobacza ale ja twierdzilam ze przesadzaja, a tu okazuje si eze jednak maja racje:szok:

A słyszałyście o takim czymś że co pierwsze dziecko powie to takie rodzeństwo sobie woła, jak mama to siostrę a tata to brata, bo u mnie się sprawdziło :tak:

OOOO MATKO to ja nie chce miec drugiego bo moje pierwsze powiedzialo BABA:szok::szok::szok::szok::no::no::no::-D

reklama
Do góry