Bardzo mi przykro [emoji20]Beta 1,2. Koniec nadziei![]()
![]()
![]()
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Kochana trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] . Kiedy bete robisz? Ja do drugiego transferu tez podeszlam z wiekszym spokojem.Rzadko tu zaglądam a wy tyyyle piszecie!
Jest tu ktos po transferze a przed beta? ja mialam transfer 21.04 wiec mam dzis 4dpt. Podejście drugie. Jak narazie nic nie czuje, nic nie boli, nic nie kuje. wole sobie nic nie wmawiac![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dusia_88
Ooo @adunnnia90 Ciebie pamiętam 
Bete po majowce dopiero, bo pewnie 2.05 labo bedzie nieczynne.
A Ty jak? Juz po becie czy przed ?
M@gda
Moderatorka
Dusia, super, że idziesz dalej.Rzadko tu zaglądam a wy tyyyle piszecie!
Jest tu ktos po transferze a przed beta? ja mialam transfer 21.04 wiec mam dzis 4dpt. Podejście drugie. Jak narazie nic nie czuje, nic nie boli, nic nie kuje. wole sobie nic nie wmawiac![]()
Nadal tu jesteśmy, więc czekamy na dobre wieści. Jeśli masz ochotę wpisz nam się do kalendarza, będziemy ciepło myśleć o twojej becie i trzymać kciuki!!
gosia321
https://www.novum.com.pl/pl/o-novum...nia-klinicznego-zapraszamy-do-zapoznania-sie/
Moze ktoras z was zainteresuje
mowie tu o tych kobietkach ktore sa przed pierwszym lub kolejnym pelnym podejsciem
Ja jutro dzwonie dowiedziec sie o szczegoly
Moze ktoras z was zainteresuje
Ja jutro dzwonie dowiedziec sie o szczegoly
adunnnia90
Kochana w czwartek 9dpt robilam bete 286, wczoraj powtórzyłam 13dpt 1301 [emoji4] kochana i Tobie 2 podejscie okaze sie tym szczesliwym zobaczysz [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] jutro mam wizyte u lekarza ciekawe czy cos zobcze [emoji7]Ooo @adunnnia90 Ciebie pamiętam
Ja jestem po transferze 18.04 podejscie pierwsze. beta 29 goRzadko tu zaglądam a wy tyyyle piszecie!
reklama
Dusia_88
Jeeeejjj to super gratulacje!Kochana w czwartek 9dpt robilam bete 286, wczoraj powtórzyłam 13dpt 1301 [emoji4] kochana i Tobie 2 podejscie okaze sie tym szczesliwym zobaczysz [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] jutro mam wizyte u lekarza ciekawe czy cos zobcze [emoji7]
Chyba Ty pisałaś o akupunkturze? Tez poszlam. Jak mi Chińczyk wbił 4 igły w brzuch to myslalam ze zejde ale spoko
Bylam dwa razy bo pozniej juz mialam transfer. Wogole nie mysle ontym ze jestem po transferze i jakos mintak spokojniej niz ostatnio
Podziel się: