Jest wiec i nadzieja dla mnie, chociaż położna nie była zbyt optymistyczna, bo moj w 31t0d ważył też podobno duzo - 1950g.Jasiek odwrócil się w 32 tc))) Nie wiem jak ten mój 2 kg klocuszek to zrobił
![]()
Ale proszę Go o piękny obrót, może posłucha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest wiec i nadzieja dla mnie, chociaż położna nie była zbyt optymistyczna, bo moj w 31t0d ważył też podobno duzo - 1950g.Jasiek odwrócil się w 32 tc))) Nie wiem jak ten mój 2 kg klocuszek to zrobił
![]()
Dobrze, dobrze, tak mi mówPołożna mówiła, że dzieci się odwracają nawet w 36tc. Raz miała taką sytuacje, że dziecko się odwróciło w drodzę na CC ;D
![]()
U nas dziś jest tani wtorekbilety za pól ceny, dlatego ciężko dostać dobre bilety.
to obejrz i zdaj relacje bo mnie się nie chce iść do salonu xdOo w Pytaniu na śniadanie będzie o monitorach oddechuja co prawda nie kupuję,ale chętnie zobaczę
![]()
Ja akurat chce wyjść do domu, ogarnąć resztę wyprawki. Siedzenie w szpitalu jest bez sensu bo nie mogę wyjąć dzieci ani nakarmić ani przewinąć. A tak stać i patrzeć przez szybkę to bezsensu. Jak dzieci będą mogły wyjść z inkubatora i odlicza je od monitorów to mogę wrócić do szpitala i być z nimi póki nie wyjdą do domku. Mają tu taki pokój hotelowy dla rodziców.
![]()
![]()
Obejrzyj i powiedz nam co mówiliOo w Pytaniu na śniadanie będzie o monitorach oddechuja co prawda nie kupuję,ale chętnie zobaczę
![]()